Başkan Gökhan 'İsmetpaşa kentsel dönüşüm projesini inceledi'!
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İsmetpaşa Mahallesi’nde devam eden kentsel yenileme kapsamında yapımı devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Çanakkale Belediye Binası yanında bulunan alanda devam eden kentsel yenileme çalışmasına ziyarette bulunan Başkan Gökhan, teknik incelemede bulundu. Teknik inceleme gezisinde Başkan Gökhan’a Belediye Başkan Yardımcıları Handan Özyayla, Özleyiş Çetin, İmar ve Şehircilik Müdürü M. Kemal Albayrak ile Emlak ve İstimlak Müdürü Zeki Çakır da eşlik etti. İnşaat alanını gezerek çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gökhan, sonrasında ise Kale Bayar İnşaat ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Tic. LTD Şti. yetkilisi Mustafa Bayar’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çanakkale Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181