Çanakkale Ayvacık TOKİ kurası 9 Ağustos'ta!
Ayvacık Belediyesi tarafından ilçede yapılması planlanan TOKİ konutları için bilgilendirme toplantıları devam ediyor. Ayvacık'ta Emekli Grubu Toplu Konut Uygulaması kapsamında, ilçede yeniden TOKİ konutları yapılacak. Bu kapsamda belediye personeli tarafından Ayvacık Belediyesi Konferans Salonu'nda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Yapılan toplantıda vatandaşlara yeni TOKİ konutlarında başvuruların devam ettiğini ve TOKÎ hakkında yapılan bilgilendirmede, "29 Temmuz 2016ya kadar başvurular devam edecektir. Kura çekimi ise 9 Ağustos tarihinde yapılacaktır. Vade seçenekleri 180 ay ve 240 ay olabilmektedir" denildi. TOKİ konutları hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, Ayvacık Belediyesi 'nden gerekli detaylı bilgiyi alabilecekler. 

Çanakkale Gündem Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181