TOKİ Çankırı'da emekliler için konut yapacak!
Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'in girişimleri ile  Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından ilimizdeki emeklilere yönelik başlatılan konut projesinin ihale ilanı yayınlandı.

TOKİ'nin İnaç Köy bölgesinde daha önce yaptığı tarımkent ve 1+1 sosyal konutlar alanında yapmayı planladığı konutların 23 Haziran 2016 tarihinde ihalesinin yapılacağını belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç, "Bir taraftan kent merkezindeki 2. etap inşaat çalışmaları devam ederken diğer yandan da girişimlerimiz sonucu projelendirilen İnaç Köy bölgesindeki 571 konutun ihalesine çıkıldı. 571 konut, bir adet cami ve 2 adet ticaret merkezi olarak projelendirilen çalışmalarda bu dairelerden 364'ü 2+1 olarak emeklilere yönelik, 207 adedi de 3+1 olarak satışa sunulmak üzere planlandı. Dar gelirli ailelerin ve emeklilerin konut sorununun çözümüne önemli katkı sağlayacak olan konutların en kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulması hedeflenmektedir. Halkımıza hayırlı olsun" diye konuştu. Toplam 36 bloktan oluşacak olan projenin ihalesi 23 Haziran 2016 günü saat 14.30 da yapılacak ve ihale kapsamında konut, cami, ticaret merkezi yanında altyapı ve çevre düzenleme işi de gerçekleştirilecek.

Erdoğan AKGÜN/Anayurt Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181