Çorum Kargı ve Alaca’da 116 konutun kurası çekildi!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  tarafından Çorum’un Kargı ve Alaca İlçelerinde inşaatı devam eden projelerde toplam 116 konutun hak sahipleri kura ile belirleniyor. Kargı İlçesi’ndeki 69 konutun kura töreni 22 Aralık, Perşembe günü Kargı Belediyesi Kültür Sitesi Salonu’nda noter huzurunda gerçekleştirildi.

Alaca İlçesi’nde ise 47 konut için kura töreni 23 Aralık, Cuma günü Alaca Belediyesi Kültür Salonu’nda noter huzurunda gerçekleştirilecek.

Vatandaşlarımız her iki ilçede de konutlara yoğun ilgi gösterdi. Kargıda 69 konuta 371 başvuru, Alaca’da ise 47 konuta 156 başvuru yapıldı. Kargı İlçesi’nde kurası çekilen 69 konutun 54’ü 2+1, 15’i ise 3+1 planında, Alaca İlçesi’nde kurası çekilecek 47 konutun 37’si 2+1, 10’u ise 3+1 planında projelendirildi.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181