TOKİ Çorum Kargı'ya 2. etap geliyor!
Kargı ilçesine yapılan TOKİ evlerinin 1. Etap kura çekimi tamamlandı. Ayrı ayrı yapılan iki kura çekiminde önce 174 konut, daha sonra da 69 konut olmak üzere toplam 243 konutun sahipleri belirlendi. Belediye Kültür Sitesi'nde Kargı Noteri huzurunda gerçekleştirilen kura çekimine çok sayıda kişi katıldı. Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, TOKİ evlerinin sahiplerine hayırlı uğurlu olmasını diledi.

BAŞKAN ŞEN'DEN 2. ETAP MÜJDESİ 
TOKİ Konutları ikinci etabının müjdesini de veren Başkan Şen, "Yıllarca hasretle beklenen TOKİ evlerini ilçemize kavuşturduk. TOKİ evlerimiz sahiplerine hayırlı olsun. TOKİ evleri için ikinci etap çalışmalarımız başladı. 2017 yılında350 konutun, aynı mevkide yapımına başlanacak. Hayırlı olsun." diye konuştu. (İbrahim EFE) Yüzlerce kişinin katıldığı kurada ev sahibi olanların yüzleri gülüyordu. Belediye Başkanı Zeki Şen, 1. etaptan ev sahibi olamayanlar için 2. etabın müjdesini verdi.

Çorum Haber Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet tüfekci 7 yıl önce

1.etap 69 konut için yazıldım ama çıkmadı üzgünüm 2.etabı sanırdı ala bekliyorum çorum kargı cihadiye köyüm istanbulda ikamet ediyorum memleketimi seven birisiyim çok teşekkür ederim hayırlı akşamlar

Avatar
Mehmet tüfekci 7 yıl önce

2.etap için başvuruda bulunmak için ne yapmalıyım 1.etapta 69 konut için başvurdum malesef çıkmadı herşeyin hayırlısı diyelim cihadiye köyünden ama istanbulda ikamet ediyorum memleketimi seven birisiyim tel.0530.505.03.19.iyi günler.

banner182

banner181