TOKİ Çorum Osmancık konutlarına yoğun ilgi!
Osmancık Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iş birliği ile yapılacak olan Esentepe Şenyurt TOKİ konutları yoğun ilgi görüyor. TOKİ'den ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar Osmancık Belediyesi'ndeki başvuru noktasında uzun kuyruklar oluşturdu. *2'deOsmancık Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iş birliği ile yapılacak olan Esentepe Şenyurt TOKİkonutları yoğun ilgi görüyor. TOKİ'den ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar Osmancık Belediyesindeki başvuru noktasında uzun kuyruklar oluşturdu.

3 GÜNDE 350 BAŞVURU
Osmancık Belediyesi taralından yapılan açıklamada başvuru noktasındaki yoğunluğun 3 gündür devam ettiği belirtildi. Şimdiye kadar 350 kişinin bankaya peşinat yatırarak başvurusunu tamamladığı, yaklaşık 400 kişinin de başvuru yapmak üzere lortn aldığı bildirildi.

İLK ETAPTA 138 KONUT YAPILACAK
Şenyurt- Esentepe TOKİ projesi kapsamında ilk etapta 78i alt gelir grubu olmak üzere 138 konut inşa edilecek. Alt gelir grubu konutlara başvurmak isteyen vatandaşların aylık hane gelirinin 3 bin 200 TL'nin altında olduğunu belgelemesi gerekiyor.

KONUTLAR KURA İLE TESLİM EDİLECEK
Şenyurt mahallesine yapılacak 138 konut, başvuru yapanlar arasında kura çekilerek teslim edilecek. Kurada hak sahibi olamayan vatandaşların ödediği peşinat TOKİ tarafından iade edilecek. (Haber Merkezi) TOKİ'den ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar Osmancık Belediyesindeki başvuru noktasında uzun kuyruklar oluşturdu.

Çorum Haber Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181