TOKİ'den Çorum Sundurgu ve Boğazkale'ye toplam 198 konut!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Çorum’un Sungurlu İlçesi Kapıkaya Mahallesi’ne 120, Boğazkale İlçesi Merkez Mahallesi’ne ise 78 konut olmak üzere inşa edilecek toplam 198 konutun ihalesi yapıldı. 27 Şubat, Pazartesi günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi, cami, büfe ile altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor.

Sungurlu İlçesi’nde yükseklikleri zemin+3 olan projedeki konutların 68’i 2+1 ve 52’si ise 3+1, Boğazkale İlçesi’nde yükseklikleri zemin+4 olan projedeki konutların 58’i 2+1 ve 20’si ise 3+1 planında inşa edilecek.

Projelendirme yapılırken yörenin yerel mimarisi göz önünde bulunduruldu, mimari cephe elemanları ve zemin kat seviyesine kadar taş kaplama gibi özellikler modernize edilerek uygulandı.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181