Aqua City Denizli'de teslimler başladı!
Sunduğu benzersiz sosyal olanakları ve yaşam alanlarıyla Denizli’yi yepyeni bir konut konseptiyle tanıştıran Aqua City Denizli’de heyecan teslimlerle taçlanmaya başladı. Güvenliği, birbirinden ünlü markaların yer aldığı alışveriş merkezi, hemen yanı başındaki Çam Korusu’nun huzurlu manzarası, su kıyısında yalı yaşamı, Maldivler Bölgesinden getirilen özel kumuyla oluşturulan Denizli’nin ilk kumsalının yanı sıra, yatırım ve yaşam değeriyle de Denizlililere ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralayan projede teslimler başladı.

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, “Biz Sinpaş olarak, doğaya duyduğumuz saygıyla suya ve yeşile verdiğimiz öncelikle farklı temalı yaşam projelerimizi geliştiriyoruz. Oluşturduğumuz nitelikli yaşam alanlarında çevreyle uyumlu olmaya özen gösteriyor, bulunduğumuz tüm bölgelere değer katıyoruz. Aqua City Denizli de bu projelerden biri. Biz, tüm projelerimizde olduğu gibi Aqua City ile de yeni bir yaşam alanı inşa etmekten çok, gelecek nesillerin yaşamını inşa etmenin sorumluluğunu taşıyoruz. Aqua City Denizli, Ege Bölgesi’nin de temalı en büyük yaşam projesi olarak öne çıkıyor ve Denizli için oldukça değerli olduğunu düşündüğümüz projemizin teslimlerine söz verdiğimiz tarihte başladık.

AquaMall AVM ile İlkler Denizli’de
AquaMall Çarşı'da, yaşam alanlarına prestij katan markalara değinen Çelik; “Dünyanın iki büyük kahve zinciri Starbucks ve Carribou Coffee, dünyanın en önemli moda markası H&M, perakende devi Metro Market ve Denizli halkının büyük bir ilgiyle karşıladığı Köfteci Yusuf markaları ile fark yaratan alışveriş alanını Denizli'ye kazandırdık. Tüm bu markalar, projemize sadece birkaç adım mesafede yer alıyor.” dedi.

Cadde atmosferi yaşatan açık alanı, birbirinden şık cafe ve restoranları, herkesin ihtiyaçlarını karşılayabileceği mağazaları, sosyalleşebileceği alanları ve sunduğu yepyeni yaşam konseptiyle Denizli’nin yeni buluşma noktası olan AquaMall AVM, şehrin yeni cazibe merkezi haline geldi. AquaMall üzerinde bulunan sosyal tesis profesyonel işletmesi ile Aqua City sakinlerine kaliteli bir sosyal yaşam imkânı sağlıyor. Bu alanda yüzme havuzları, fitness center, yürüyüş parkurları, basketbol sahaları ve tenis kortları ile hizmet veriliyor.

Aqua City Denizli Olanaklarıyla Ayrışıyor
Aqua City suyun birbirinden farklı hâllerini kullanarak, Denizli’de daha önce benzeri görülmemiş bir yaşam sunuyor. Göl ve bahçe evleri, kumsal evleri, yalı evleri ve ikiz gökdelenleriyle su ve yeşilin iç içe geçtiği dört farklı yaşam seçeneği sunan Aqua City’de Denizlilileri plaj hayatı, açık hava sineması gibi eğlenceli aktivitelerle tanıştırıyor. Projede yer alan Denizli’nin en büyük spor kompleksi geniş kapsamlı ve profesyonel fitness ve spor tesisi de Aqua City Denizli yaşamının önemli ayrıcalıklarından biri olarak öne çıkıyor. Yanı başında bulunan oksijen deposu Çam Korusu, Maldivler Bölgesinden getirilen özel kumdan yapılan plajı, su ve yeşilin iç içe geçtiği gölü, palmiyeler ve dört mevsim meyve toplanabilen ağaçları ile projeden ev sahibi olmak isteyenlere bambaşka bir yaşamın kapılarını aralayan Aqua City Denizli, çocuklar için de tam bir oyun cenneti. Kumsalında çocukların oyun oynayabileceği su kaydırakları gibi temalı parkları bulunan Aqua City’de, ahşap oyun grupları da bulunuyor.

Tüm Şehre Tepeden Bakmak İsteyenlere ‘Aqua Towers’
Tatil tadında yaşam sunan Aqua City Denizli’nin en prestijli etaplarından biri de AquaTowers. Denizli’nin en yüksek kuleleri olan AquaTowers, rezidans konforunda ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. AquaTowers, Denizli’nin yeni alışveriş ve yaşam merkezi AquaMall’un hemen üzerinde yükseliyor. Denizli’nin yeni ikonları olacak AquaTowers, her biri 30 katlı iki kuleden oluşuyor. 1+1 dairelerin çoğunlukta olduğu kuleler, hayatı zirvelerde yaşamak ve tüm şehrin manzarasına hâkim olmak isteyenlerin tercihi olacak.

Aqua City Şehrin Cazibesini Arttırıyor
Şehrin otellerini, ticaret borsasını, fuar ve park alanlarını içine alan ve her geçen gün daha da gelişen batı aksında yer almasıyla da Denizlilere büyük avantaj sağlayacak Aqua City Denizli, İzmir anayolu üzerinde, merkeze yakın bir konumda bulunuyor. Aqua City ile beraber giderek değerlenen bölgede planlanan bazı projeler arasında üniversite, Sanayi Odası, Ticaret Odası ve büyük otel zincirleri gösteriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181