Denizli'ye loft mimarili proje geliyor!
Güncüoğlu İnşaat, loft mimari tarzında site inşa ediyor Güncüoğlu İnşaat, endüstriyel yapılardan esinlenerek, duvarsız iç mekan tasarımı olarak bilinen loft mimari konseptinde site inşa edecek. Firma, Panorama Loft projesi kapsamında kentte loft mimari tarzında ve site ölçeğinde yaşam alanlarını devreye almaya hazırlanıyor. Akıllı ev konseptı ve üretimle ilgili her yeniliğe açığız. Bu doğrultuda yurtiçindeki fuarlara katılarak, inşaat sektörünün geldiği son noktayı yakalamaya çalışıyoruz.

Yeni başlayacakları Panorama Loft projesi ile Denizli'de daha önce yapılmayan loft mimari tarzında site inşa edeceklerini açıklayan Güncüoğlu İnşaat firma yetkilisi Ramazan Cenikli, yeni dönemin tercih edilen mimarı tarzı olan loft tasarımını ilk defa site ölçeğinde Denizli'ye kazandıracaklarını söyledi. Panorama Loft projesi hakkında bilgi veren Cenikli. "Projemizde 24 adet 4+1 daire, dört adet 5+1 loft daire bulunuyor. Yüzme havuzu, çocuk parkı ile kamelyalar ve yürüyüş yolları mevcut. Ayrıca basketbol sahası, kapalı çocuk oyun alanı ve spor salonu yer alıyor. Dairelerimizde akıllı ev. panjur, alüminyum doğrama ve yerden ısıtma bulunuyor. Her daire için bir araçlık kapalı otopark alanı var" dedi.

Çalıştıkları projelerde her alanın kullanılabilir olmasına dikkat ettiklerinin altını çizen Ramazan Cenikli, gereksiz alanların projeyi kullanışsız hale getirdiğine ve proje ön çalışmasının aylarca sürdüğüne değindi. Öte yandan projelerinde teknolojik gelişmelerden de faydalandıklarını ileten Cenikli. "Akıllı ev konseptine ve üretimle ilgili her yeniliğe açığız. Bu doğrultuda yurtiçindeki fuarlara katılarak, inşaat sektörünün geldiği son noktayı yakalamaya çalışıyoruz", diye konuştu.

"Çocuklar için sosyal alanlarımız bulunuyor"
Projelerinin her yaş grubuna ve aileye hitap ettiğini belirten Ramazan Cenikli "Karma projelere yönelmek bizim açımızdan hem keyifli oluyor hem de nitelikli daire yapımına yönelebılıyoruz" dedi. Ayrıca Denizli yaşanan kapalı otopark sıkıntısına vurgu yapan Cenikli, projelerinde özellikle kapalı otopark yapımına önem verdiklerini söyledi. Yanı sıra ısı ve enerji kaybını en aza indirmek için panjur, mantolama ve akıllı ev teknolojisini de mümkün olduğunca kullanmaya çalıştıklarını anlatan Cenikli, çocuklar için her türlü sosyal etkinliğin yapılabileceği geniş oyun alanları, yüzme havuzları ve spor alanlarını da projelerine kazandırdıklarını iletti. Halihazırda kentsel dönüşüm projeleri ile ilgilenmediklerine değinen Ramazan Cenikli,  "Denizli belediyelerinin mimari yönetmeliklerinde yoğunluk veya kat artırımı gibi değişikliklere gitmesi halinde büyük şehirlerdeki kentsel dönüşüm projeleri gibi kentsel dönüşüme uygun ada bazında çalışmalara açık oldukları bilgisini verdi. Cenikli. "Geleceğin şehirlerini hayal ettiğimizde ilk önceliğin doğaya saygı olması gerektiğini düşünüyoruz. Geniş yeşil alanların, otopark sıkıntısı olmayan sitelerin ve ortak kullanım alanlarının yaygın olduğu, güvenlik sıkıntısı olmayan yatay mimari tarzında mahalleler inşa edilmesi gerektiği kanaatindeyiz. Bu mahallelerde her türlü sportif faaliyetlerin yanı sıra sanatsal etkinliklerin de düzenlenebileceği ortak alanların inşa edilmesi gerektiğini düşünüyoruz" dedi.

Dünya Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181