Evora Denizli'de beklenen rezidans bloğu satışta!
Teknik Yapı'nın 600 milyon TL’nin üzerinde yatırımı ile hayata geçirilen Evora Denizli projesinde beklenen rezidans bloğu satışa çıktı.

115,291 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen Evora Denizli projesi 1555 özel daireden oluşuyor. Denizli Merkezefendi'de yer alan Evora Denizli projesinde konut, özel eğitim kurumu, bir devlet okulu, temel ve sosyal ihtiyaçların karşılanacağı ticari üniteler bulunuyor.

2 eğitim, 2 ticaret ve 6 konut olmak üzere toplam 10 ayrı parsel şeklinde tasarlanan Evora Denizli projesi 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. 84 ila 201 metrekare arasında değişen daireler bulunan Evora Denizli projesinde karma proje olarak alıcılarına sunuluyor.

Evora Denizli projesinde yürüyüş parkurları, süs havuzları, biyolojik gölet, tabiat parkı kapalı/açık otopark, spor kulübü, açık ve kapalı yüzme havuzu, iki farklı alışveriş alanı, kafeler ve geniş yeşil alanlar yer alıyor.


Evora Denizli rezidans fiyatları için tıklayınız.

Evora Denizli iletişim!
Adres: Selçukbey Mah. 646.sok Merkezefendi / Denizli
Telefon: 444 10 08
Web: www.evoradenizli.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181