Denizli'de 80 TOKİ konutu açık satışta!
TOKİ Denizli Karahayıt projesinde 80 adet konut açık satışta. TOKİ Denizli Karahayıt konutlarında 1+1 daireler 91 bin 331 TL'den başlayan fiyatlar ve 608 TL'den başlayan taksitlerle, 2+1 daireler 107 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 717 TL'den başlayan taksitlerle, 3+1 daireler 2016 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 1276 TL'den başlayan taksitlerle, 4+1 daireler 214 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 1431 TL'den başlayan taksitlerle satışa sunuluyor. 1 Eylül'de başlayayan TOKİ Denizli Karahayıt konutlarının başvuruları 30 Eylül 2016'ya kadar devam edecek. 

TOKİ Denizli Karahayıt konutları açık satışta olan konutların fiyatları, başvuru bilgileri ve satış ilanı için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hilal kiziltepe 6 yıl önce

Ya burda ne ilesime geccek tlf var nede adres evler var katilmak istiyorum nereye arayacagimi bilmiyorum biri bana ulassin bilgi versin Allah rizasi icin yaaa

banner182

banner181