Başkan Keleş, Düzce'nin projelerini anlattı!
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü çeşitli temaslarda bulunmak üzere Düzce’ye geldi.

Düzce’de devam eden yatırımlar ve projelerin değerlendirilmesine ilişkin kısa bir süre önce planlanan Bakan ziyaretleri başladı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü Düzce temaslarına başladı. Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Özdemir, Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, AK Parti Düzce Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar, ilçe belediye başkanları, AK Parti ilçe teşkilat mensuplarının Kaynaşlı’da karşıladığı bakanlar ilk olarak Düzce Valiliğini ziyaret etti.

Düzce Valiliği ziyaretinde hazır bulunan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve ilçe belediye başkanları il genelinde yapımı devam eden ve projelendirilen yatırımlar hakkında Bakan Arslan ve Bakan Özlü’ye bilgi verdi. Özellikle Düzce’den Abant’a direkt bağlantı sağlayacak Samandere-Sinekli-Abant orman yolunun yeniden yapılandırılması konusunda Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’a talepte bulunuldu. Öte yandan Akçakoca’da yapılması planlanan balıkçı barınağı ile Kuzey Anadolu Otoyolu’nun bir kısmını kapsayan Akçakoca-Karasu yolu yapımının hızlandırılması konusunda görüşmeler yapıldı.

Düzce Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181