Düzce Kuzey Çevre Yolu’na revizyon çalışması yapılıyor!
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Düzce D-100 karayolu ve Düzce Kuzey Çevre Yolu’na revizyon projeleri yapıldığını açıkladı. Bakan Arslan D-100 karayolunda BSK (Bitümlü Sıcak Karışım) kaplama çalışmalarının 2018’de yapılacağını ifade etti.  Bakan bunun dışında Kuzey Çevre Yolu’nda Düzce Üniversitesi bağlantı bölümünde kavşak düzenlemesi ile ilave şerit yapılacağını belirtti.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Düzce ziyareti sırasında çevre yolu ile D-100 karayolunda inceleme yaptı. Bölgedeki uluslar arası ve şehirlerarası yolların bakım, onarım ve revize projelerin ele alındığını belirten Bakan söz konusu çalışmaların 2018 yılında tamamlanacağını işaret etti. Bakan Arslan D-100 karayolunda BSK (Bitümlü Sıcak Karışım) kaplama çalışmalarının 2018’de yapılacağını ifade etti.  Bakan bunun dışında Kuzey Çevre Yolu’nda Düzce Üniversitesi bağlantı bölümünde kavşak düzenlemesi ile ilave şerit yapılacağını belirtti. Bakan bu konuda şu görüşlere yer verdi “ Çevre yolların tamamlanması önemlidir. Bölgedeki tüm projeleri 2018 yatırım programı ile ilişkilendireceğiz’

Düzce Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181