TOKİ Düzce Camikebir konutlarında hak sahipleri için son gün 15 Ekim!
Camikebir mahallesinde tamamlanan TOKİ konutlarında satış sürecine girildi. Konutların tamamlanmasının ardından Düzce Belediyesi tarafından, kentsel dönüşümden dolayı hak sahipleri için konut edinmelerindeki öncelik hakkı için görüşmeler yapıldı.

Söz konusu alanda bulunan 110 hak sahibi için üç tip konutlar için satış koşulları belirlendi. Buna göre, kentsel dönüşümden dolayı hak sahibi olan kişiler TOKİ konutlarından yüzde 15 peşin ve 180 ay taksitle konut edinebiliyorlar. Hak sahipleri için konut edinme öncelik hakkı için 15 Ekim tarihine kadar süre verildi. Bu süre içinde, koşulları kabul eden hak sahipleri için satış sözleşmesi hazırlanacak. Kalan konutlar içinse TOKİ tarafından ilan yoluyla satış süreci başlatılacak.

Düzce Postası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181