Ege Vadisi, Alaçatı’yı Ankara’da canlandıracak!
Sinpaş GYO’nun Ege’nin güzelliklerinden ilham alan Ege Vadisi projesi Çankaya Oran’da yükselirken, projenin örnek daireleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Sinpaş GYO’nun Ankara’da hayata geçirdiği projelerin en yenisi olan Ege Vadisi, şehrin prestijli semti Çankaya Oran’da yükseliyor. Alaçatı’yı Ankara’da canlandıracak olan Ege Vadisi’ndeki yaşamı yansıtmak üzere titizlikle hazırlanan örnek daireleri gezen Ankaralılar ise projeyi yakından inceleme fırsatı buluyor.

Tasarım ve renklerde Ege esintisi
Ege Vadisi örnek dairelerinde Ege konseptinde sıcak, samimi ve sade bir dekorasyon tarzı kullanıldı. Yumuşak, zaman içinde eskimiş izlenimi yaratan renk tonlarından ve Ege’nin pastel renklerinden oluşan geniş bir renk yelpazesi mevcut. Dairenin tasarımında, sıcak ve yumuşak renkli taş dokunun bej ve uçuk gri tonları, tüm ürün ve renk seçimlerine yansıtıldı. Mobilya ve aksesuarlar, ev sahiplerinin ihtiyaçları ve yaşam tarzları göz önünde bulundurularak konumlandırıldı. Salonda, sanat eseri ve antika gibi objelerin sergilenmesi için özel alanlar mevcut. Alaçatı taşı ile özel olarak kaplanan duvarlarda bulunan tabak sergi rafları ve ilham veren sanatsal dokunuşlar için tabloların sergilenebileceği duvarlar özel olarak tasarlandı.

Antreden salona geniş bir kapıdan ulaşılması ve ferahlık hissini artırmak amacıyla bu bölümün açık duracak şekilde tasarlanması, Ege yaşam biçimindeki geniş alan kullanımından ilham alan yaklaşımı temsil ediyor. Bu bölümde aynı zamanda salondan mutfağa açılan bir bağlantı da mevcut. Bu da gündelik hayatı oldukça kolaylaştıracak bir detay olarak öne çıkıyor.

Ankaralıların Balkon Keyfi İçin Geniş ve Ferah Balkonlar
Ankara’nın en sevdiği özelliklerden birisi olan vadi ve şehir manzaralı ferah balkonlarda ise huzurlu bir yaşam için her şey düşünüldü. Tavandan zincirle asılmış olan büyük bir salıncak ve Ege’nin olmazsa olmazı balkon keyfi için düşünülmüş yemek ve oturma grubu alanına rağmen, Ege Vadisi’nin balkonları genişliğinden hiçbir şey kaybetmiyor.

Ankara’dan Ege’ye en kısa kaçış yolu
Ege Vadisi, Ankaralıları başkent yoğunluğundan çıkarıp çok kısa süre içinde Ege’ye ulaştıracak. Alaçatı Çarşısı ile AVM’lerin boğucu havasından uzaklaşan Ankaralılar, açık havada tanıdıkları bildikleri esnaftan alışveriş yapmanın keyfini yaşayacak. Mogan Gölü ve orman manzaralı toplantı odaları, şehir manzaralı kütüphanesi, hobi atölyeleri, lounge alanları da Ege Vadisi’ndeki ayrıcalıklı yaşama zenginlik katacak.

Kumsallı havuz plajında 365 gün yüzme keyfi
Gün ışığını içine alan açılır kapanır sistemiyle Türkiye’nin ilk ve en uzun tropik havuzu, 365 gün yüzme keyfi yaşatacak. Ankara’nın ilk Dört Mevsim Plajı, ilk aile spası ve wellness center gibi olanaklarıyla sağlıklı bir yaşam sunan Ege Vadisi, çocukları da fazlasıyla mutlu edecek. Çocuklar, Ege’nin pırıl pırıl kumları ile kumdan kaleler yapacak, Ege’nin eşsiz sahillerinden getirilen deniz kabukları ile oynayacak. Parklar, bahçeler, spor alanları, hobi odaları ve birbirinden farklı aktivite alanlarının sunulduğu Ege Vadisi, çocuklu ailelerin ilk tercihi olacak. 887 üniteden oluşan proje, alışveriş merkezleri, devlet kurumları ve elçiliklere yakın konumuyla da yatırımcıların da gözdesi olmaya hazırlanıyor.

600 milyonluk yatırımla Ege Âşıkları Ankara’da da Kazanacak
Sinpaş GYO, İstanbul’da yaptığı EgeBoyu ve EgeYakası projeleriyle 1000’den fazla aileyi İstanbul’da Egeli yaptı. Sinpaş GYO’ nun Ege konseptli projeler konusundaki uzmanlığı, yatırımcıları da memnun ediyor. EgeBoyu projesi 2012 yılında 2250 TL’den satışa sunuldu. Bugün m2’si 4200 TL.’ye yükselerek % 85 prim yaptı. EgeYakası projesinde de aynı durum söz konusu.

Sinpaş GYO, şimdi bu güvenle Ege konseptli yaşam tarzını Ankara’ya taşıyor. İlklere imza atılan Ege Vadisi ile Ankara’ya 600 milyon daha yatırıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181