Sinpaş GYO Ege konsept projeleri 2 yılda yüzde 60 kazandırdı!
Sinpaş GYO, Ege Vadisi ile Ankaralıların “Ege’de yaşam hayalini” gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Ege Vadisi, Alaçatı Çarşısı, yaz kış demeden dört mevsim kullanılabilecek Ankara’nın kumsallı ve en uzun havuzu, taş dokulu evleri ve trafiğe kapalı yeşil alanları ile Ankara’da benzersiz bir yaşam fırsatı sunuyor.Ege’ye özgü güzellikleri ile Ankara’nın en prestijli semtlerinden ve en beğenilen lokasyonlarından Çankaya’da hayat bulan Ege Vadisi, satışa sunulduğu günden bu yana yoğun ilgi görüyor.

Ege Yaşam Konseptleri % 60 Kazandırdı
İstanbul’da Ege konseptli markalı konut projeler, daha önce büyük ilgiyle karşılanmıştı.Sinpaş GYO, İstanbul’da geliştirdiği EgeBoyu ve EgeYakası projeleriyle 1000’den fazla aileyi İstanbul’da Egeli yaşam konseptiyle buluşturdu.

Bu iki projede, 2 yılda yaklaşık %60 kazandıran Ege yaşam konseptinin en yenisi ve en büyüğü şimdi Çankaya’da yükseliyor. Sinpaş GYO, bu güvenle Ege konseptli yaşam tarzını Ankara’ya taşıyor. İlklere imza atılan Ege Vadisi ile Ankara’ya 600 milyon TL daha yatıran Sinpaş GYO, Ege Vadisi’ni tercih edenlere kazandırmaya hazırlanıyor.

Ankara’dan Ege’ye en kısa kaçış yolu
Ege Vadisi, Ankaralıları başkent yoğunluğundan çıkarıp çok kısa süre içinde Ege’ye ulaştıracak. Alaçatı Çarşısı ile AVM’lerin boğucu havasından uzaklaşan Ankaralılar, açık havada tanıdıkları bildikleri esnaftan alışveriş yapmanın keyfini yaşayacak. Eymir Gölü ve orman manzaralı RoofLounge’ı, şehir manzaralı kütüphanesi ve hobi atölyeleri ile Ege Vadisi, Ankaralılara zengin ve ayrıcalıklı bir yaşam sunacak.

Ege’yi yansıtan ödüllü iç dekorasyon
Ege Vadisi iç dekorasyonu ile de büyük ilgi görüyor. Örnek dairelerde Ege konseptinde sıcak, samimi ve sade bir dekorasyon tarzı kullanıldı. Zaman içinde eskimiş izlenimi yaratan renk tonlarından ve Ege’nin pastel renklerinden oluşan geniş bir renk yelpazesi mevcut. Dairenin tasarımında, sıcak ve yumuşak renkli taş dokunun bej ve uçuk gri tonları, tüm ürün ve renk seçimlerine yansıtıldı.

Sinpaş GYO, Ege Vadisi için zarafet ve konforu birleştirerek tasarladığı örnek dairesiile gayrimenkul sektörü için uluslararası arenada önemli bir kuruluş olan EuropeanPropertyAwards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) tarafından, Interior Design Show Home (En İyi İç Tasarım) ödülüne lâyık görüldü.

Ankaralılar İçin Geniş ve Ferah Balkonlar
Ankaralılar’ın en sevdiği özelliklerden birisi olan vadi ve şehir manzaralı ferah balkonlarda huzurlu bir yaşam için Ege aşıklarını bekliyor.

Çocuklara 365 gün tatil keyfi
Olanaklarıyla sağlıklı bir yaşam sunan Ege Vadisi, çocukları da fazlasıyla mutlu edecek. Çocuklar, Ege’nin pırıl pırıl kumları ile kumdan kaleler yapacak, Ege’nin eşsiz sahillerinden getirilen deniz kabukları ile oynayacak. Parklar, bahçeler, spor alanları, hobi odaları ve birbirinden farklı aktivite alanlarının sunulduğu Ege Vadisi, çocuklu ailelerin ilk tercihi olacak.

2.385 TL’den Başlayan Taksitlerle Kazandıran Ege Konseptinde Ev Sahibi Olun
Sinpaş GYO’nun Ege konseptli projeler konusundaki uzmanlığı, yatırımcıları da memnun ediyor.Ege Vadisi’nde hiç peşinat ödemeden, hayalinizdeki eve kavuşabilirsiniz. Ege Vadisi, kişiye özel ödeme seçenekleri ve 2.385 TL’den başlayan taksitlerle kolayca gayrimenkul sahibi olmanız; hem yaşam hem de yatırım değeri arayışınıza en ideal çözümü bulmanız için sizi bekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181