Sinpaş’tan Ankara’ya Ağustos müjdesi!
Sinpaş GYO’nun, ekonominin daha da canlanmasına katkı vermek için başlattığı ‘Güle Güle Otur Türkiyem’ kampanyası yoğun ilgi görüyor. Geliştirdiği projelerle Türkiye’nin bugününe ve geleceğine değer katan sağlayan Sinpaş GYO’nun Ankara’ya taşıdığı Ege rüzgarı da, Ağustos ayında 3.190 TL’den başlayan taksitlerle Başkentlileri mutlu etmeye devam ediyor.

Başvurular 5 kat arttı
Farklı ödeme seçeneklerinin yanı sıra, %0.42 ve %0,70 vade avantajı ile konut sahibi olmak isteyen 4 bini aşkın tüketici, Sinpaş GYO satış ofisleri ve çağrı merkezine başvuruda bulundu. Kampanyanın duyurulmasıyla birlikte Sinpaş GYO’nun 444 1 440nolu çağrı merkeziyle yapılan günlük görüşmeler beşe katlandı.

Çelik: Son yılların en çok ilgi gören kampanyası
Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, 10 yıl vadeli ve düşük maliyetli konut kampanyasının sektöre yoğun hareketlilik getirdiğini ifade etti:
“Sektör olarak üzerimize düşen fedakârlığı yaptık ve müşterilerimize, ev almayı daha da kolaylaştıran bir kampanya hazırladık. ‘Güle güle otur Türkiyem’ kampanyasını Cuma günü başlattık. Binlerce başvuru aldık. Satış ofislerimizde sadece 3 günde 20 milyon TL ciro değerinde satışı sözleşmeye çevirdik. Devam eden görüşmelerimizle ofislerimiz ve çağrı merkezimiz bu olağanüstü talebi ve başvuruları karşılamaya çalışıyor.”

Ege Vadisi’nde kampanya rüzgarı!
Sinpaş GYO’nun Ankara’daki en yeni projesi olan Ege Vadisi, özgün mimarisi ve Ege’nin efsaneleşen güzellikleriyle başkentin en prestijli ve değerli lokasyonlarından Çankaya Oran’da hayat buluyor. Satışa sunulduğu günden bu yana yoğun ilgi gören Ege Vadisi, lansmana özel % 10+%5 indirim ve “120 ay için 0.70 ve 60 ay için 0.42 vade avantajıyla ” Ege’nin serinleten rüzgarını Ankara’ya taşıyor.

Gün ışığını içine alan açılır kapanır sistemiyle Türkiye’nin ilk ve en uzun tropik havuzunu kapsayan proje ile Ankaralılar, kumsallı havuzun plajında 365 gün yüzme keyfi yaşayacak. Ankara’nın ilk Dört Mevsim Plajı, İlk aile spası ve wellness center gibi olanaklarıyla huzurun yanında sağlıklı bir yaşam da sunan Ege Vadisi projesinde çocuklar da çok mutlu olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181