10.Gayrimenkul Fuarı'nda 900 milyon liralık sözleşme imzalandı!
JNR Fuarcılık tarafından ana sponsor Ağaoğlu Şirketler Grubu ve Suudi Arabistanidan Daleel Group ile ortaklaşa 23-24 Nisan tarihleri arasında düzenlenen 10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi, Türkiye için önemli iş bağlantılarına tanıklık ederken bir yatırım şovuna dönüştü. İstanbul'daki 10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi kapsamında; Türk ve Arap Şirketleri Arasında önemli iş bağlantılan yapılırken 900 milyon TL'nin üzerinde yatırım sözleşmesi yapıldı.

ALICI VE SATICI BULUŞTU
Alıcı ve sancılan buluşturan satış odaklı tek fuar olarak bilinen JNR Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesinde sadece 72 konsept firmanın 253 projesi görücüye çıkti. Gayrimenkul konut projeleri, yazlık evler, devremülkler, termal tesisler, ofisler, plazalar, akıllı binalar, gayrimenkul arsa ve projeleri, villa konudan, finans şirketleri ve yatırımcılar, bankalar, emlak jazarlama şirketleri fuarda yerini aldı. Öte yandan fuara kanlan 9 firma, ziyaretçilerine sıcak satış yaparak alıcılar ve sancılan buluşturan fuarın bu özelliğini kamuoyuna bir kez daha göstermiş oldular.

JNR Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesinde sadece projelerin sunumu ve şansların gerçekleştirildiği bir organizasyon olmadı. Bunun yanında zirve Körfez sermayesinin beklentilerinin tartışıldığı panel ve konferanslara ev sahipliği yapü. Fuar kapsamında düzenlenen zirvede, "Körfez Sermayesinin Gayrimenkul Sektöründeki Beklentileri" konulu paneller gayrimenkul yanrımcılan ve katılımcıların sektör hakkında daha fazla bilgi almasını sağladı.

EMLAK ZİRVEZİNE ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI

JNR Fuarcılık tarafından 23-24 Nisan tarihleri arasında düzenlenen 10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi alım satımın yanında katılımlarıyla da dikkat çekti. Fuara Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Gökhan Kanal, Başbakanlık Yatırım Ajansı'ndan Mustafa Göksu, islam Ülkeleri Emlak Birliği Teşkilatı (REUOS) Başkanı ve Daleel Group Yatırım ve iş Geliştirrne Başkanı Dr. Muhammed Yahya Mufarreh, Türk-Suud iş Konseyi Başkanı Halit Muhammed Bavezir, Taif Ticaret Odası Başkanı ve Arap Yatırımcılar Dernek Başkanı Şeyh Ahmet El Ubekan, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Rahvalı, Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Suudi Arabistan Küçük ve Orta Ölçekli Sektör Başkanı Mühendis Ömer Şamlan, Suud idare Şirketler Grup Başkanı Suud El Dahmeşi, Sabapancı Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir katıldılar. Katılımcılar sektör ve Türkiye ile ilgili ilginç açıklamalarıyla ilgi çektiler. 


Yeni Akit Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181