2017'de Eroğlu Gayrimenkul'den 2 yeni AVM!
Kumaştan konfeksiyona, perakendeden gayrimenkule 33 yıldır Türkiye'nin lokomotif sektörlerinde yatırımlarını sürdüren Eroğlu Holding, önümüzdeki yıl iki yeni Alışveriş Merkezi'nin kapılarını daha açacak. Eroğlu Gayrimenkul, 800 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği son projesi Skyland İstanbul'da rezidans ve ofislerin yanı sıra özel konseptli bir alışveriş merkezi olarak hizmet verecek.

KONSEPTİYLE İLGİ GÖRECEK
Eroğlu Holding, Erasta AVM'ler zincirine son halkayı da Edirne'de ekleyecek. 2017'de açılacak Erasta Edirne, kentin 120 mağazasıyla en büyük alışveriş merkezi olacak. Skyland İstanbul'daki konsept alışveriş merkezinin tüketicilerden büyük ilgi görmesi bekleniyor. Skyland İstanbul'un sahip olduğu ayrıcalıklara ve özel konseptli olmasına dikkat çeken Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, “Skyland İstanbul projesi her geçen gün büyüyen ve gelişen çevresi, konumu ve içerdiği fonksiyonlar sayesinde benzersiz bir yatırım avantajı sağlıyor. Bölgedeki nitelikli karma proje ihtiyacını ve Seyrantepe'nin şehrin yeni cazibe merkezi olacağını öngörmüştük. 2017'de tamamlanacak özel konseptli alışveriş merkezinin de perakende sektöründe fark yaratacağına ve tüketicilerden büyük ilgi göreceğine inanıyoruz” dedi.

İSTANBUL'UN YENİ MERKEZLERİNDEN
Seyrantepe'nin İstanbul'un yeni merkezlerinden biri haline geldiğini ifade eden Eroğlu, “Burası Skyland İstanbul sayesinde daha da değer kazanacak. 2017'de tamamlanacak diğer alışveriş merkezi projemiz Erasta Edirne ile de şehrin ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda gelişimine katkıda bulunacağız” diye konuştu.

Yeni Şafak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181