240 ay vadeli konut satışına sektörden destek yağıyor!
Emlak Konut, GYODER ve KONUTDER tarafından başlatılan 240 ay vadeli konut kampanyasını sektörün önde gelen isimleri yorumladı.

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu 
Kampanyaya SeaPearl projemizle destek vereceğiz. 20 yıl vadeli konut satışı her şeyden önce ülkemizin 20 yılına güvendiğimizin bir göstergesi. Bizler ülkemizin daha da güçlenmesi için hiçbir zaman elimizi taşın altına koymaktan çekinmedik. 1 Şubat ile 30 Mart arasında geçerli olan kampanyada faizleri yüzde 0.75- 0.85 bandında tutmak için bankalarla işbirlikleri gerçekleştiriyoruz. Tüm bunlar sayesinde 2017, 2016'dan çok daha iyi geçecektir. 

Sur Yapı Başkanı Altan Elmas
Ağustos'tan bu yana yapüan kampanyalar ve düşen faiz oranları konut alımının tüm Türkiye'ye yayılmasını sağlıyor. Emlak Konut GYO'nun girişimi ve Konutder-Gyoder desteği ile de konut kredilerinin 240 ay veya 120 ay uzaması sektörde olumlu karşüandı. Bizde Sur Yapı olarak bu girişime destek vereceğiz. Ev sahibi olmak isteyen ancak konut kredilerinin geri ödemesinde zorlanan vatandaşlarımıza avantaj t sağlanmış olacak.

Babacan Holding Başkanı İbrahim Babacan
Ekonominin lokomotifi inşaat sektörünün 2017'de de canlüığını koruması için Emlak Konut, GYODER ve KONUTDER işbirliğiyle yeni bir kampanyaya imza atılıyor. 20 yıl vadeli çok cazip faiz oranları sunuluyor. Bizde Babacan Holding olarak tüm projelerimizde 240 ay vadeli kampanyayı uygulayacağız. 20 yıl vadeli düşük faizle vatandaş daha kolay ev alacak. Bu kampanya konut alacak dar ve orta gelir grubunu harekete geçirecektir. 

Demir İnşaat Başkanı Hamit Demir
Vadenin 20 yıla çıkarılmasıyla dar ve orta gelirli vatandaşlarımız kira öder gibi ev sahibi olabilecek. Faizlerin 0.750.85 bandında seyretmesi ile bu sene satışlarda görülmemiş rakamları telaffuz edebiliriz. 20 yıl vadede aylık ortalama bin 800 liralık taksitlerle vatandaşlarımız konut sahibi olabilecekler. Bu kampanyaya GYODER üyesi olarak bizler de destek vereceğiz. Kampanyanın inşaat sektörüne ciddi bir katkı sağlayacağını öngörüyorum. Kazanımlarını izleyeceğiz.

Dağ Mühendislik Başkan Yardımcısı Doğan Dağ 
Emlak Konut GYO, 2017 yümda da sektördeki canlüığı korumak için konutta 2. seferberliği başlatma kararı aldı. Bu kampanyayla Türkiyö'de ilk kez 20 yü vade ve düşük faizle markalı konutların satışı yapılacak. Vadenin 20 yıla çıkmasıyla taksitler düşecek. Dar ve orta gelirli vatandaşlarımızın konut alımları kolaylaşacak. İnşaat sektöründe yatırımlar hız kesmeden devam edecek.

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181