3S Kale markası ile hedef büyüttüler!
Gayrimenkul ve enerji alanlarında faaliyet gösteren '3S Kale' markası ile hedef büyüten Kale Kilit'in kurucusu Sadık Özgür'ün kızları Sema Gürün, Sefa Çizer ve Sedakat Özgür, şirketin 2016 yıl sonu ciro hedefini ise 217 milyon TL olarak açıkladılar.

JEOTERMAL HEDEFİ % 10
3S Kale Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sema Gürün, "Köklü geçmişimizden gelen güvenilirlik ve yüksek kalite anlayışını sürdürmeyi, faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda seçkin ve fark edilir işlere imza atmayı amaçlıyoruz" dedi. 3S Kale Holding Genel Müdürü Alp Gürün de şirketin Beylikdüzü ve Fenerbahçe'de kentsel dönüşüm kapsamında projeler yürüttüğünü, emlakta 2016 yılında 171 milyon lira ciro hedeflediğini dile getirdi. Gürün, 2016 sonbaharında Avcılar'ın en özel projesini başlatacaklarını kaydederken "İstanbul Üniversitesi Avcılar Yerleşkesi'nin arkasında, ulaşım ana akslarına çok yakın bir bölgede, 28.000 m2 arsa üzerinde proje başlatıyoruz. 72.000 m2 satılabilir alanıyla yatırım değeri 350 milyon TL olan projede, toplam 523 adet daire ve 12.000 m2 mağaza alanı olacak. 2017 yılının ilk yarısında ise Topkapı projemizi tanıtacağız. Topkapı'mn en gözde yerlerinden birinde yükselecek projemizin 250 milyon TL yatırım değeri bulunmaktadır" şeklinde konuştu. Gürün, orta vadede enerji alanı içinse jeotermal yatırıma ağırlık vereceklerini bu kapsamda Türkiye'nin jeotermal elektrik enerji üretiminin yüzde 10'luk kısmına talip olduklarını söyledi.

Habertürk Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181