84 ay vadeli, sıfır faizli konut kredisi ile yeni konut kampanyasının detayları!
İnşaat sektörünün önde gelen firmalarının bulunacağı 84 ay vadeli, sıfır faizli konut kredisi ile yeni konut kampanyasının detayları belli oldu.

1 Ocak'ta başlayan 84 ay vadeli, sıfır faizli konut kredisi ile yeni konut kampanyası konut satışlarının hareketlenmesi için yeni bir seferberlik adımı olarak hazırlanıyor. 3 ay sürecek olan 84 ay vadeli, sıfır faizli konut kredisi ile yeni konut kampanyası kapsamında mevcut konut kredisi faiz oranlarıyla 300 bin liralık bir daire için ödenecek aylık taksit tutarı 4 bin 750 TL'den 3 bin TL'ye iniyor.

Konut sahibi olmak isteyen kişilerin aylık geri ödeme taksitini azaltacak olan 84 ay vadeli, sıfır faizli konut kredisi ile yeni konut kampanyasının detayları şu şekilde; kampanya kapsamında konut sahibi olmak isteyen kişiler yüzde 10 peşin ödeme ve 84 ay sıfır faiz imkanından yararlanabiliyor. 300 bin liralık bir konut için 30 bin lira peşinat ödeyen tüketici, teslimde de yüzde 5 ara ödeme yapıyor. 84 ay vadeli, sıfır faizli konut kredisi ile yeni konut kampanyası 31 Mart 2018 tarihine kadar devam edecek.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HAMZA S. 6 yıl önce

hangi projeler girecek bu kampanyaya hiç bir bilgi yok DEV KAMPANYA çünkü ? O kadar büyük ki görünmüyor(!)

Avatar
Ekrem 6 yıl önce

Herhangi bir semte alabilirmiyiz mesela yeni bosnada almak istiyorum

Avatar
sabri 6 yıl önce

hangi firmalar bu kampanyayı yürütüyor o faiz daireler cekmekoyde varmı proje

Avatar
Nimet 6 yıl önce

Türkiye genelinde yoksa belli şehirlerdeki

banner182

banner181