Ağaoğlu Central Park'a ikinci kez durdurma kararı!
Ağaoğlu'nun Bakırköy'de hayata geçirdiği Central Park istanbul projesine mahkeme tarafından imar planlan nedeniyle durdurulma kararı getirildi. Daha önce de Bakırköy 46 adıyla mahkeme kararı ile durdurulan proje, mart ayında Central Park istanbul adıyla yeniden görücüye çıkmıştı.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, imar planının şu anda üst mahkemede olduğunu belirterek, "Danıştay, Bölge idare Mahkemesi'nin kararını daha önce de bozmuştu; fakat mahkeme daha önce aldığı bu yanlış kararda ısrar ediyor, inşallah bir kaç aylık aksamayla bu sorun çözülecek" dedi. Ali Ağaoğlu mahkemenin aldığı durdurma kararının duyumunu daha önce aldıklarını belirterek, "Reklamlarımızı 3-4 kere yayınladıktan sonra kesmiştik Projede satış da yapmadık dedi.

'HALİSDEMİR AYRILDI AMA DOSTLUK BAKİ'
Önder Halisdemir, Ağaoğlu Grubu icra Kurulu Başkanlığı'nı bıraktı. Ali Ağaoğlu, Halisdemir'in kendi işini kurmak istediği için ayrıldığını belirterek, "Önder Bey ile 25 yıllık dostluğumuz bakidir" dedi. 

Erdem AKTÜRK/Habertürk Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181