Ağaoğlu reklam filminde oğluyla birlikte oynadı!
Bugüne kadar kendi projelerinin reklamlarında boy göstererek adından çokça söz ettiren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, grubun yeni projesi Central Park'ın reklamında da başrolde yer aldı. İngiliz yönetmen Babak Zand Goodarzi ile Fransız Görüntü Yönetmeni Jean Paul Seresin'in hayata geçirdiği reklam filminin çekimleri tamamlandı. Önümüzdeki günlerde yayımlanmaya başlayacak reklam filminde Ağaoğlu'nun Rolls Royce marka makam aracının arkasına bisiklet bağbundan önce de Maslak 1453 isimli konut projesinin reklamında at binerek adından söz ettirmişti.

YÜZDE 80'İ YEŞİL ALAN
Lansmanı mart ayında yapılan Ağaoğlu Central Park Projesi, Bakırköy'de 73 bin 600 metrekarelik alanda hayata geçiyor. Adını New York'taki ünlü Central Parktan alan projenin mimarisinde de New York mimarisinden esinlenilmiş. 1155 konut ve 12 villadan oluşan projenen yüzde 80'i ise yeşil alandan oluşuyor.

Şenay 
BÜYÜKKÖŞDERE/Akşam Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181