Ağaoğlu Türkiye'den çekiliyor!
Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, devam eden projelerini tamamladıktan sonra Türkiye'de iş yapmayı bırakacağını açıkladı. Uluslar arası tecrübesi olan insanları grup bünyesine kattıklarını ve yeni yapılanmayı tamamladıklarını vurgulayan Ağaoğlu'nun yeni hedef pazarı İran. Akşam'dan Şenay Köşdere'nin haberine göre, Ağaoğlu'nun Türkiye'yi terk edecek kadar yılmasının nedeni ise paralel bürokrasi. Bekleyen projeler arasında neredeyse hiçbir işinin yürümediğini anlatan Ağaoğlu, "Ellerinde bir işadamı listesi var, bunların işleri yürümeyecek diye dolaşıyorlar. Devam eden birkaç projemiz var onları da bitirip yurtdışına gideceğiz" diye konuştu.

380 MİLYON TL KDV ALACAĞIM VAR
Devletten 380 milyon liralık KDV alacağı bulunduğunu vurgulayan Ali Ağaoğlu, "380 milyon TL param yıllardır devlette duruyor. 380 milyon TL ne demek. Cirosu 380 milyon TL'yi bulmayan büyük şirketler var" dedi. KDV alacağını alamamış olmasının nedeni olarak da yine 'bürokrasi'yi gösteren Ağaoğlu "Ticaretten anlamayan, hayatında bir yumurta satmamış, bir tane eleman çalıştırmamış insanlar ülkenin kaderini belirliyor. Rahmetli Özel'ın da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da başarısının sırrı eski tüccar olmalarından geçiyor. Ticareti bilmeyen insanlar, ticaret yapanların da önünü tıkıyor" şeklinde konuştu.

2018'E KADAR TÜM PROJELER BİTİYOR
Ağaoğlu'nun halen devam eden 4 projesi bulunuyor. Tüm projeler 2018'e kadar bitecek. 

A Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilge Sayar 8 yıl önce

Ağaoğlu Türkiye'den çıkıyormuş ne gam !!!
sebep olarak da "Türkiyede iş yapamamasını" göstermiş, bürokrasiden dem vurmuş vah vah

Türkiyede iş yapamadığınız için mi milyon dolarlık araziyi Türgeve bağışladınız Ali bey

siz kimi kandırıyorsunuz, sizin şu ana kadar aldığınız imtiyazları, kıyakları üst üste koysak
yaptığınız Ağaoğlu My tover gibi kaç bina çıkar biz bilmiyor muyuz.

Ali bey siz Türkiyede iş yapamadığınız için değil daha YAĞLI bir kapı bulduğunuz için
gidiyorsunuz.
enayi değiliz

banner182

banner181