Ali Ağaoğlu: “Körfez yatırımcısının ilgisi sürüyor”
Körfez Bölgesi’nin önemli yatırımcılarından olan Al Muhaidib Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Sulaiman Al-Muhaidib, Maslak 1453’teki yatırımlarını yerinde görmek ve tefrişatı ile ilgili planlama yapmak için Maslak 1453 şantiyesini ziyaret etti. Al Muaidib’e Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu da eşlik etti.

Projenin iki sene içinde kaydettiği ilerleme üzerine memnuniyetini dile getiren Al Muhaidib “Satın aldığımız yerlerle ilgili planlama yapıyoruz. Proje bitme aşamasına gelmiş. Bunu görünce Maslak 1453’te yeniden yatırım kararını gündemimize aldık” dedi.

Servetiyle dünyanın sayılı zenginleri arasında gösterilen Suudi Arabistanlı işadamı Sulaiman Al Muhaidib’in 40 kadar ülkede yatırımı bulunduğunu belirten Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ise, “Al Muhaidib yatırımlarını yerinde görmek isteyince çizmeleri giyip şantiyeyi gezdik. Türkiye halen Körfez yatırımcısı için çok cazip bir ülke. Maslak 1453’te tekrar yatırım kararını gündemlerine almaları da bunu gösteriyor” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181