Ali Dumankaya '3 sene içinde Kartal'da fiyatlar katlanacak'!
Dumankaya "Alt ve orta gelir grubu için ev almak zor. Bu sorunu aşmak için İngiltere'de uygulanan modeli Türkiye'ye taşıyabiliriz. Kamu ve özel sektör işbirliğiyle, projeye başlarken ihtiyaca göre belirlenecek kısım alt ve orta gelir grubundaki kişilere ayrılabilir. Böylelikle üst-alt ayrımı olmadan herkes birlikte yaşamış olur." dedi.

'3 SENE İÇİNDE KARTAL'DA FİYATLAR KATLANACAK'
Kartal'da konut fiyatlarının son senelerde oldukça arttığını söyleyen Ali Dumankaya, şu anda 5 bin lira bandında olan ortalama metrekare fiyatlarının 10 bin liraya kadar çıkacağını söyledi. Üstelik bu yükseliş için yalnızca 3 sene verdi.

DKY'NİN EN YENİLERİ
DKY İnşaat, 2016 yılında 7 projeye yoğunlaşacak. Bunlardan Kartal'daki DKY Ada bir dönüşüm projesi. Yıkım sürecinin bittiği projede ruhsat aşamasına geçildi. Yine Kartal'da yer alan DKY Sahil'de de ruhsat alınacak. Bu iki projede satışlara Mayıs ayında başlanması planlanıyor. Bağdat Caddesi'nde ise 3 dönüşüm projesi olan şirket, Sultanbeyli'de 'DKY Merkez Sultanbeyli' projesini inşa edecek. Şirket, Çeliktepe'de de inşaat yapacak. Burada henüz ruhsat aşamasına geçilmedi.

NİŞANTAŞI'YLA YARIŞIYOR
Sultanbeyli Fatih Caddesi'nde home ofis, cadde mağazaları ve konutlardan oluşacak karma bir proje hayata geçireceklerini ifade eden DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "Yılın ikinci yarısında satışlara başlamayı hedefliyoruz. Sultanbeyli, TEM girişiyle çok merkezi oldu. Zaten kendi ticari yapısı canlı. Araştırmalarımız gösterdi ki, istanbul'un en değerli 3-4 noktasından biri haline gelmiş. Bağdat Caddesi ve Nişantaşı'nın değeriyle yarışır olmuş" dedi.

NEDEN YENİSAHRA?
Dumankaya, Yeni Sahra'da büyük bir alanda çalışmalarını sürdüklerini söyledi. Alaşehir'e bağlı Yeni Sahra'nın geleceğine oldukça güvenen Ali Dumankaya, "Yeni Sahra, İstanbul Finans Merkezi'nin yanı başında, E-5'in de üstünde. Konum açısından çok avantajlı" dedi. Bölgenin 2017'nin stan olacağına vurgu yapan Dumankaya sözlerini şöyle sürdürdü, "Çok sayıda proje yapılacak. Yeni Sahra, Ataşehir gibi parlayan bir bölgenin kenarda kalmış, henüz işlenmemiş bölgesi. Hedefimiz bu alanı doğru işlemek."

'FAİZLER DÜŞECEK DİYE BEKLEMEYİN, EVİNİZİ ALIN!'
Artan konut kredisi faiz oranlarına değinen DKY'nin patronu, "2016 için kredi faizleri düşmez. Bu seyirde devam eder. Zaten konut alacaklar düşüşü beklemesin. Büyük hata olur. Şirketlerin kampanyalarını takip ederek, kendileri için uygun olan ödeme planını seçsinler ve evlerini alsınlar" dedi. 

Şebnem Ber / Posta

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181