"Alıcı lehine bu kadar iyi bir piyasa daha önce görmedim"!
Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, gayrimenkul sektöründeki son gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu. 40 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösterdiğini belirten Polat, bu dönemin konut sahibi olmak için kaçırılmayacak fırsatlar sunduğunu söyledi. Konut fiyatlarının ve faizlerin son dönemin en düşük seviyelerinde seyrettiğini belirten Polat “Ben kendimi bildim bileli inşat işindeyim, 40 yıldır inşaat işi yapıyorum. Piyasanın bu denli alıcı lehine olduğunu görmedim” dedi. 

FİYATLAR YÜKSELECEK
16 Nisan referandum süreci sonrası fiyatların artacağına dikkat çeken Polat “Koşullar, olaylar ne olursa olsun, Türk halkı gayrimenkule yatırım yapmaya devam ediyor. Son 5 yıla baktığımızda da bunu net olarak görüyoruz. Türkiye’de son 5 yıldır 1 milyonun üzerinde konut satışı gerçekleşiyor. Ülkemizin içinde bulunduğu konjonktüre rağmen sektörümüzün yükselen bir grafik elde etmesi de gayrimenkule duyulan güvenin bir göstergesi. 2017 için de bunun devam edeceğini düşünüyoruz. Ancak fiyatların artışa geçmesi beklenen bir durum” diye konuştu. 

İKİNCİ ETAP SATIŞA ÇIKTI
Toplam 205 daireden oluşan ve 2. etabı satışa sunulan Piyalepaşa İstanbul’da 3+1 ve 4+1 daireler çoğunlukta bulunuyor. Bunun yanı sıra projede 1+0, 1+1 ve 2+1 daireler de satışta. Piyalepaşa İstanbul’da 2. Etap satışına özel olarak hazırlanan kampanyada yüzde 35 peşin, 60 ay 0 faiz veya yüzde 35 peşin 120 ay 0.45 faiz seçeneğiyle ev sahibi olmak mümkün. Projede yaşamın 2018’de başlaması hedefleniyor. Piyalepaşa İstanbul’da konutların metrekare birim fiyatı 10 bin 500 TL’den, rezidansların ise 13 bin TL’den başlıyor.

10 ÖDÜL ALINCA BEN UTANDIM!
Piyalepaşa İstanbul, geçen yılsonunda düzenlenen ve gayrimenkul sektörünün en iyilerinin yarıştığı International Property Awards’un yıldızı oldu. İki design group tarafından tasarlanan örnek daireler, önce Avrupa’nın sonra ‘Dünya’nın En İyi İç Mimari Tasarımlı Örnek Daire’ ödülünü kazandı. Projenin yakaladığı başarılar ile ilgili espri yapan Adnan Polat “Ödül için törene katıldık ve sonuçlar açıklanmaya başladı. Gecenin sonunda 25 ödülün 10 tanesi bizim masadaydı. Ben utandım” dedi. 

Star

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181