Araplar’ın gözdesi Beylikdüzü bölgesi oldu!
Yabancılara yapılan satışlarda, Ekim 2017’de ilk sırayı bin 321 konut satışı ile İstanbul aldı. İstanbul’u sırasıyla 465 konut satışı ile Antalya, 121 konut satışı ile Bursa, 108 konut satışı ile Yalova ve 93 konut satışı ile Aydın izledi.

AİLELER İÇİN TASARLANDI
Ülke uyruklarına göre en çok satışı Suudi Arabistan vatandaşları yaptı. Ekim ayında Suudiler 528 konut satın aldı, onları 344 ile Irak vatandaşları, 278 konut ile Azerbaycan ve 154 konut ile Kuveyt vatandaşları takip etti. İstanbul’un hızlı gelişen yerlerini yatırım fırsatı olarak değerlendiren Araplar’ın gözdesi Beylikdüzü bölgesi oldu.

Yüksekdağ Gayrimenkul Kurucu Ortağı Celal Yüksekdağ, “Yaptığımız çalışma sonucunda Beylikdüzü çevresinde özellikle aile konsepti konutlara ihtiyaç olduğunu saptadık ve Evim Yüksekdağ projesini Arapların da tercih ettiği 2+1 ve 3+1 konut tiplerinde tasarladık. Projemizde fiyatlar 297 bin ila 530 bin lira arasında değişiyor” bilgilerini verdi.

Posta

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181