Ataşehir bölgesi Bağdat'ı geçer!
Bilal Aydoğan, 15 Temmuz gecesi milletin iradesine, demokrasiye, özgürlüğe darbe girişiminde bulunulduğunu ifade ederek şöyle konuştu: "Dünya, ülkemizde yaşanan bu çağdışı girişimi sessizce izlerken, Türk milletinin vatan ve özgürlük sevdasındaki birliğine ve kenetlenişine de tanıklık etti. Milletimiz bu hain girişime kısa sürede birlik olarak, sokaklara dökülerek bir gecede karşı koydu. Dünya tarihi milletimizin özgürlük uğrundaki cesaretini, birliğini, gücünü ve onurunu bir kez daha tüm ulusların gözü önünde yazdı."

'İSTANBUL'DA BALONDAN SÖZ EDİLEMEZ'
İstanbul'da konut fiyatlarında balon var mı? sorusunu değerlendiren Bilal Aydoğan, konut yapımında ve evlerin içinde kullanılan malzemelerde biraz lükse kaçıldığını bunun da maliyetleri şişirerek konut fiyatlarında balon varmış gibi gözüktüğünü belirterek "İstanbul'un değeri hiçbir zaman azalmaz, İstanbul'da balondan söz edilemez" dedi. Ataşehir bölgesinde altyapının ve çevrenin gelişime açık olduğunu dile getiren Maksem Yönetim Kurulu üyesi Bilal Aydoğan Finans Merkezi tamamlandıktan sonra bölgenin Bağdat Caddesi'nden daha değerli hale geleceğini belirtti.

MAKSEM YÖN. KUR. ÜYESİ BİLAL AYDOĞAN: Lükse kaçınca maliyetler şişti
​İstanbul'da kentsel dönüşüm süreci devam ederken, ev sahibi olmadığını isteyenler ve yatırımcılar fiyatlarda bir balon olup olmadığı tartışıyor. İstanbul'da kentsel dönüşüm süreci devam ettiği sürece emlak balonundan bahsetmenin mümkün olmadığını dile getiren Maksem Grup Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan, "İstanbul'da emlak balonu olmaz, çünkü İstanbul büyük bir aktarım noktasıdır. Dünyanın her yerinden insanlar tek bir uçuşla her yöne uçabiüyor. Mesafeler de nefes alınabilecek mesafeler olduğundan yabancılar nezdinde İstanbul'un değeri azalmaz" şeklinde konuştu. Konut yapımında ve evlerin içinde kullanılan malzemelerde biraz lükse kayma olduğunu bunun da maliyetleri şişirdiğini ifade eden Bilal Aydoğan, bu açıdan bakıldığında konutta balon var gibi düşünüldüğünü fakat böyle bir şey olmadığının altını çizdi. Aydoğan, Kayaşehir gibi yerleşim alanları tasarlanır ve şehir biraz daha kaydırılırsa, bu noktada dar gelirliye hitap eden konutlar üretilebileceğini belirtti.

'MÜTEAHHİTLİK CİDDİ İŞTİR'
Bilal Aydoğan, herkesin emlakçı ya da müteahhit olmasının önüne geçilmesinin gerektiğini belirterek, bu konuda gerekli düzenlemelerin yapılmasının önemine dikkat çekti. Aydoğan, "İnsanlar yıllarca çalışarak oluşturdukları birikimlerini yuva sahibi olabilmek için kullanıyorlar, dolayısıyla müteahhitlik ciddi bir işkoludur ve bu doğrultuda ele alınmalıdır" diye konuştu.

'ATAŞEHİR BÖLGESİ 'BAĞDAT'I GEÇER'
İstanbul Ataşehir'de hayata geçen Finans Merkezi projesinin yapımına hızla devam edilirken, bölge yatırımcıların ve markalı konut müteahhitlerin ilgisini de cezbediyor. Bugüne kadar istanbul'da 900 konutun teslimini gerçekleştirdiklerini belirten Bilal Aydoğan Finans Merkezi bölgesinde 200 milyon TL'lik yatırımla A+ Live Ataşehir projesini hayata geçirdiklerini kaydetti. Bilal Aydoğan Ataşehir'in istanbul'un yeni iş ve finans merkezi olduğunu belirterek bölgede 2 milyar doların üzerinde bir yatırımla planlı bir gelişimin olduğunu ifade etti. Öte yandan bölgenin altyapısının ve çevresinin gelişime müsait olduğunun altını çizen Aydoğan, Finans Merkezi tamamlandıktan sonra bölgenin Bağdat Caddesi'nden daha değerli hale geleceğini belirtti. Bilal Aydoğan, kentsel dönüşümde ada bazında çözümlerin her zaman daha ekonomik olduğunu kaydederek, sokaklarıyla, otoparklarıyla, peyzaj alanlarıyla çok daha iyi kompleksler üretilebileceğini dile getirdi.

MEVCUT DURUMU AVANTAJA ÇEVİREBİLİRİZ
Dünya piyasalarında çalkantılar yaşandığını ifade eden Aydoğan, "Bu paraları ülkemize çekebilirsek bizim için dünya piyasalarındaki mevcut sıkıntılı durum avantaja dönüşecektir" dedi

FİNANS MERKEZİNE KOMŞU 111 OFİS GELİYOR
Maksem Grup, inşaat sektöründeki yatırımlarına devam ediyor, istanbul Ataşehir'de konumlandırdığı A+ Live Ataşehir projesiyle, istanbul Finans Merkezi bölgesine 111 ofis ve bölgenin ihtiyaçlarına yanıt verecek 11 ticari ünite kazandıracak. 40 bin metrekare inşaat alanına sahip proje 200 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor. Batı Ataşehir'de yer alan projenin teslim tarihi ise 2017'nin ikinci yarısı olarak planlanıyor. Projede 40 metrekareden, 366 metrekareye kadar çeşitli genişliklerde ofis alanları sunuluyor. 28 farklı tipte oluşturulan ofisler kullanım amaçlarına bağlı olarak tek veya 6 parça olarak kullanılabiliyor. Bilal Aydoğan, projeyi geliştirirken çalışanlarla birlikte yaşayan bir ofis konsepti oluşturmayı amaçladıklarını belirtti. 

Habertürk Gazetesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181