Atılan adımlar gayrimenkul için altın fırsat!
Gayrimenkul sektöründe hareketli günler yaşanıyor. Sektörün önde gelen müteahhitleri Emlak Konut GYO önderliğinde harekete geçti ve 240 ay vade için çalışmalara başladı. Ayrıca düşük faizli kredi konusunda da düğmeye basıldı. Bu konuda Agency Gayrimenkul’ün kurucu ortaklarından Gül Gül bir değerlendirme yaptı. 

Gayrimenkul sektörünün, Türkiye ekonomisinde kilit rol oynadığına dikkat çeken Gül Gül, “Emlak Konut GYO önderliğinde başlatılan çalışmayı destekliyoruz. Gerçekten bu hamle hem sektörün hareketlenmesini hem de dar ve orta gelirli insanların da hayalini kurduğu gayrimenkule ulaşmasını sağlayacaktır” dedi. Yapılan çalışmada sadece 240 aya çıkarılmasıyla sınırlı olmadığının altını çizen Gül Gül, “Bilindiği gibi faiz oranlarında da ciddi düşüşler konuşuluyor. Böylece ekonomide hareketlilik de yaşanacaktır. Bu çalışmanın vatandaşlarımız için altın fırsat olduğunu söyleyebilirim” ifadesini kullandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin kentsel dönüşüm hakkındaki sözlerini de destekleyen Gül Gül, “Sayın Özhaseki, 50 bin yapının yani yaklaşık 250 bin konutun riskli olduğunu söylemişti. Bu ve benzer çalışmalar kentsel dönüşümü de hızlandıracak, daha güvenli bir Türkiye’de yaşamamızı sağlayacak” yorumunu yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181