Atış Yapı CNR Emlak Fuarı 2017'de yerini aldı!
Atış Yapı başta olmak üzere inşaat sektörünün birçok önde gelen markasının katılımıyla gerçekleşen ve bir çok yeni konut projesinin lansmanının yapıldığı bir dönemde gerçekleşen, Türkiye'nin tek uluslararası emlak fuarı CNR Emlak Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlenen CNR Emlak Zirvesi, CNR Expo  Yeşilköy'de kapılarını açtı. 

CNR Holding kuruluşlarından  İstanbul Fuarcılık tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ'nin destekleriyle düzenlenen CNR İstanbul Emlak Zirvesi'nde, yabancı yatırımcılar perspektifinden alternatif finansman modelleri, sürdürülebilir ve daha yeşil şehirlerin konuları masaya yatırıldı. Zirvede 30'un üzerinde konuşmacı, 25 ülkeden, 500'ü yabancı, toplam 1200 katılımcı ile buluştu.

Atış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atış, "İnşaat sektöründe yeni bir yükseliş dönemi bekliyoruz"

CNR Emlak Fuarı'nda yer alan Atış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atış, inşaat sektörünün ülke ekonomisi için kilit bir rol oynadığını ve bu açıdan sektördeki tüm paydaşların aynı sorumluluk ve bilinçle hareket etmesi gerektiğini söyledi. Atış,"Sektörümüz her bakımdan özel ve nitelikli bir sektör. Bizler gayrimenkul geliştiricileri ve üreticileri olarak mevcut taleplere cevap vermek için yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. Konut üretimi başta olmak üzere tüm gayrimenkul ürünlerinde ciddi bir yatırımcı ve alıcı potansiyeli bulunuyor. Bu noktada doğru olan ve sizi başarıya götüren; oluşan talebe eşdeğer ve katma değeri yüksek projeler üretebilmektedir. Atış Yapı olarak taviz vermediğimiz konuların başında da bu yüzden nitelikli konut üretimi geliyor" dedi.

CNR Emlak Fuarı'nı ziyaret etmek isteyen katılımcılar 23 Kasım - 26 Kasım 2017 tarihleri arasında fuarı ziyaret edilebilecektir.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181