Bakan'dan profesyonelleri heyecanlandıran açıklama!
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi'nin "Emlakçıların bir yasaya ihtiyacı var. Bir düzenleme yapmazsak suistimalleri önleyemeyiz. Çünkü emekli olan eline bir çanta alan 'Ben emlakçıyım' diye ortaya çıkıyor." yönündeki sözleri, gayrimenkul sektörü temsilcilerini heyecanlandırdı. 

Gayrimenkul yatırım uzmanı Onur Öngün "Söz konusu yasanın çıkarılması, gayrimenkul sektörünün profesyonelleşmesini sağlayacak" dedi. İnşaat sektörünü tanımadan, arsa değerlendirmeye hakim olmadan çok sayıda kişinin 'emlakçı' adı altında çalışma yaptığını vurgulayan Öngün " Yalnızca para kazanmak amacıyla gayrimenkul yatırım uzmanlığı işine girilirse, başarı asla gelmez. Meslek sınırlarının yasayla belirlenmesi, piyasanın uzmanlara bırakılmasını sağlarken bu durum inşaat sektörünün de doğru büyümesine yardımcı olur" dedi.

Sabah Ankara Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181