Başbakan açıkladı: Müjde paket ile faiz indirimi piyasaya yansıyacak!
Başbakan Binali Yıldırım, Merkez Bankası'nın faiz indirimlerinin piyasaya yansıması gerektiğini söyledi. Yıldırım, dün gece TRT Haber'de katıldığı bir programda, Merkez Bankası'nın faiz indirimi ile ilgili kararlarının sorulması üzerine, "Bu indirimlerin piyasaya yansıması lazım" dedi.

MÜJDE PAKETİ AÇIKLANACAK
Piyasanın da bu faiz indirimlerini hissetmesi gerektiğini kaydeden Yıldırım, alacakları tedbirler ve açıklayacakları 'müjde paketinin' de bunu içereceğini ifade etti.

Yıldırım, piyasada bir darlığın ve sıkışıklığın yaşandığını bildiklerini belirterek, bunları ortadan kaldıracak bir dizi devrim niteliğinde ezber bozan kararlar üzerinde çalıştıklarını da kaydetti.

Yıldırım ayrıca, önümüzdeki Pazartesi günü gerek Güneydoğu ile ilgili gerekse Türkiye'deki çeşitli kesimlerin ekonomiyle ilgili beklentilerini karşılayacak 'müjdeleri' paylaşacaklarını söyledi.

Hürriyet

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181