'Basın Ekspres Yolu'nda yatırımlarımıza devam edeceğiz!'
Ant Yapı'nın Türkiye'deki ilk ofis projesi AntPlato'da geri sayım başladı. Toplam 50 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen projede teslimler yılsonu itibarıyla başlayacak. İstanbul'un 'yeni Maslak hattı' olarak bilinen bölgede toplam 35 bin metrekare inşaat alanında konumlanan AntPlato, 25 kattan ve 180 modüler birimden oluşuyor. Projede 80 ila 172 metrekare büyüklüğünde iki farklı ofis birimi yer alıyor. Bu birimler, kişisel tercihlere göre bin 32 metrekareye kadar genişletilebiliyor. 

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Gerek alt yapı gerekse bölgenin kalkınması adına yapılan tüm özel yatırımlar sayesinde İstanbul'un yeni cazibe merkezi olan Basın Ekspres Yolu'nda bir proje geliştirmemiz sonucu doğdu. AntPlato adı ile yaptığımız Türkiye'deki bu ilk ofis projemize olan talepten oldukça memnunuz" diye konuştu. Projede kişiye ve firmalara özel indirim uyguladıklarını anlatan Mehmet Okay, "Peşin ödemelerde özel indirimler uygulayabiliyoruz ve anlaşmalı bankalardan düşük faizli kredi kullandırabiliyoruz veya Ant Yapı bünyesinde 2017 yılı sonuna kadar vade farksız taksitlendirme yapabiliyoruz" şeklinde konuştu.

YÜZDE 25 DEĞER KAZANDI
Basın Ekspres Yolu'nun şimdiye kadar bilinirliği ve gelişmeye oldukça açık olması sebebiyle avantajlı bir bölge haline geldiğinin altını çizen Okay, "Ayrıca yeni ulaşım güzergahları, metro bağlantıları ve üçüncü havaalanına yakınlığıyla özellikle Basın Ekspres Yolu merkezi konumuyla en önemli avantajı oluşturuyor" şeklinde konuştu. Projede ofis fiyatlarının ilk satışa çıktığı tarihten bu yana yüzde 25 prim yaptığını söyleyen Mehmet Okay, "Basın Ekspres Yolu ve çevresi, yatırım değerine inandığımız bir bölge. Bu yüzden buraya yatırım yapmaya devam etmeyi düşünüyoruz. Birkaç arsayla da ilgileniyoruz" ifadelerini kullandı.

YEŞİL OFİSLER TASARLANDI 
Ant Yapıolarak, sürdürülebilirliği bütünsel bir kavram olarak gördüklerini ve projelerini daha iyi bir geleceğe katkıda bulunacak şekilde tasarladıklarını dile getiren Okay, "Projelerimizin her aşamasında, yeşil bina kriterlerini dikkate alıyoruz. Sürdürülebilir yaklaşımlarımızın başarısı için projelerimizi ön tasarım aşamasından itibaren bu şekilde değerlendiriyor, stratejimizi proje özelinde ele alıyoruz. Yeşil bina sertifıkasyonlarından herhangi biriyle değerlendirilmeyen projelerimizde dahi çevresel etki ve enerji verimliliği önceliklendirdiğimiz konular" dedi.

LEED Gold'a aday
ANTPLATO'YU da LEED kriterlerine uygun olarak ve Leed Gold adayı olarak tasarladıklarını belirterek, "Elektrikli ve hibrit özel araçların şarj edilebileceği alanlar sunduğumuz projede "yeşil kiralama modeli" ile ofisin enerji tasarrufunu bireysel kullanıcıların kontrolüne vererek sürdürülebilir bir yaşam ve çalışma alanı sağlıyoruz" diye konuştu. Uluslararası arenada kabul görmüş bu önemli serti fi kasyonu, Türkiye'deki projelerimizde de artırıyor olmaktan gurur duyuyoruz. Çünkü herkes için yaşanabilir bir dünyanın, ancak çevre dostu bir zihniyetle inşa edilebileceğine inanıyoruz. Bundan sonraki projelerimizde de aynı duyarlılıkla hareket edeceğiz" diye konuştu.

Sabah Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181