'Bayram sonrası inşaat sektörü canlanacak!'
Mebuskent'in yatırımcısı Aymor Grup'un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan da milletçe atlatılan büyük badireye ve sağlam temelleri nedeniyle ekonominin bundan etkilenmediğine işaret ederek, kısa sürede sağlanacak toparlanma ile bayram sonrası dönemde canlanmanın başlayacağını dile getirdi.

Ayhan, "Elbette yaz döneminin mevsimsel etkileri ve küresel ekonomideki yavaşlamanın yansımaları vardı. Şimdi de uzun bir bayram tatiline giriyoruz. Ama Bayram sonrasında, yani yılın son çeyreğinde ekonomide çarkların hızlandığı, üretim, yatırım şevkinin arttığı bir dönemin başlayacağını düşünüyorum. Sıkıntılı dönemlerin ardından topyekûn ekonomiye kalkınmaya odaklandığımız bir sürece girdiğimize inanıyorum" dedi. 

Akşam Ankara Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181