Birevim 1 yılda 250 konutu teslim etti!
Gayrimenkulde inovasyon yapmayı amaçlayan bir girişim olarak çalışmalarını sürdüren Birevim, sektördeki gücünü katlayarak yoluna emin adımlarla devam ediyor. Beklentilerin çok üzerinde bir yılı geride bırakan Birevim;  Türkiye’nin farklı bölgelerindeki 15 şubesinde istihdam ettiği 200’ün üzerindeki çalışanıyla, 5 binin üzerinde müşteriye hizmet etmenin gurunu yaşıyor.
 
İlk yılında 250 konutu sahiplerine teslim eden Birevim, 2017 yılsonunda 300 kişiyi daha ev sahibi yapmak için yoğun olarak çalışıyor. Ev alma yöntemlerine ve kampanyalarına sürekli yenilerini ekleyerek müşterilerin lehine projeler geliştiren Birevim, yüzde 100 müşteri memnuniyetiyle çalıştığını bir kez daha gözler önüne seriyor.
 
Çiftçi: En küçük şikayetin bile üzerinde duruyoruz
Bir yıllık serüveni değerlendiren Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi,  Birevim’in kurulduğu ilk günden beri aynı kalite standartlarıyla yolunda emin adımlarla yürüdüğünü söyledi. Birevim’in başarısının arkasında istikrar ve müşteri lehine tasarlanmış yöntemler olduğunun altını çizen Çiftçi, “Birevim olarak, kendimizi anlatırken kullandığımız ‘özümüz bir, sözümüz bir’ deyimi, aslında güven konusuna ne denli önem verdiğimizin bir göstergesidir. Ev ve araba teslimatımızı zamanında gerçekleştirmek, müşterilerin istek ve ihtiyaçları üzerinde hassasiyetle durmak güven konusunda önemli… Biz müşterilerimizin memnuniyetini her zaman göz önünde bulunduruyoruz. Onlardan gelecek en küçük şikayetin bile üzerinde duruyoruz. İşte bu farkındalıkla birinci yılımızın sonunda yaklaşık 5000 kadar müşterimiz oldu. Bu sayı yeni şubelerimiz ve çalışma şeklimizde yaptığımız yenilikler, yöntemlerimizin geliştirilmesiyle her geçen yıl katlanarak ilerleyecektir diye düşünüyoruz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181