Birevim Avcılar ve Gebze şubeleri açıldı!
Milyonlarca insanın ev sahibi olması için çalışmalar yürüten Birevim, İstanbul’da Üsküdar, Pendik, Fatih, Bağcılar’dan sonra şimdi de Avcılar’da yeni şubesini açtı. İstanbul dışında ise İzmir, Ankara ve Bursa’dan sonra Gebze şubesiyle müşteriyle buluşan Birevim, daha çok kişi ev sahibi olsun diye Türkiye’nin her bölgesine gitme hedefiyle çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Dar ve orta gelirli vatandaşlara yönelik tasarladığı, peşinatsız ödeme seçenekleriyle faizsiz ev alma alanında yeniliklerin öncüsü olarak; ekonomik çözümler sunan Birevim, yurtiçindeki şubelerini her geçen gün artırıyor. 2016 yılını 12 şube ile tamamlayan Birevim, 2017’de 40 şubeye ulaşmayı hedefliyor.
Müşterilerini kısa sürede ev sahibi yapmak için çalışan Birevim, faizsiz ev sahibi olma yöntemini yeniden tanımlayarak, ev sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürme hedefiyle çalışıyor. Birevim daha çok kişi ev sahibi olsun diye Türkiye’nin her bölgesine gitmeyi hedefliyor.

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, “Sahip olduğumuz genç ve dinamik yapımızla, ‘Bir evim olsun’ diyen milyonlarca insanın hayallerine ortak olmak için yola çıktık. Birevim olarak, ev almanın düşünüldüğü kadar zor olmadığını ve sunduğumuz alternatif ödeme seçeneklerini güler yüzlü ve alanında uzman ekibimizle faizsiz ve hiç fark ödemeden ev sahibi olmak isteyenlere göstermek istiyoruz. İlerleyen dönemlerde İstanbul’da ve Türkiye’nin farklı illerinde daha fazla şube açacağız. Öte yandan ülkemizde bir evim olsun diyen herkese ulaşmayı hedefliyoruz. Daha hızlı ve sağlam adımlarla büyümemize devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181