Birevim'den yazlık ev alma yöntemleri!
Son yıllarda yoğun iş temposu, tatili lüks olmaktan çıkarıp ihtiyaç olarak algılamamızı sağladı. Bu algı sonucunda da bir kesim tatil turlarını tercih ederken, bir kesim ise belirlediği tatil bölgesinden ikinci konut edinme yolunu seçmeye başladı. Bu farkındalıkla Birevim, geliştirdiği yöntemlerle müşterilerinin Türkiye’nin her bölgesinden istedikleri evi almanın yolunu açıyor.

Son yıllarda tatilin lüks olmaktan çıkıp ihtiyaç olarak algılanmaya başlamasıyla, tatil bölgelerinden ev almak isteyenlerin sayısında da önemli oranda artış yaşanmaya başlandı. Her bölgenin emlak satışları farklı kriterlere göre artıp, azaldığı için de alıcılar yeni nesil yöntemlere yöneldi. Bu farkındalıkla orta ve alt gelir grubundaki vatandaşların Türkiye’nin her bölgesinden istedikleri evi almanın yolunu açan Birevim, kendine özgü yöntemleriyle ev sahibi olmak isteyen bireylere birbirinden özel avantajlar sunuyor.

Ev almanın inovatif yolu…
Geliştirdiği inovatif yöntemlerle müşterilerin beklentilerine cevap veren Birevim, taksitleri müşterileri tarafından belirlenen ödeme koşullarıyla isterlerse peşinatsız, istedikleri evi alma şansı sunuyor. Son olarak geliştirdiği Sıra Tespitli Yöntem Versiyon 2 ile de ev almanın kriterlerini yeniden yorumlayan Birevim; müşterilerine 240 aya kadar taksit imkanını sunmanın ötesinde küçük taksitlerle ev sahibi olabilmenin kapılarını aralıyor.

240 ay vadeyi seçen bir birey, peşinat vermediği bir ödeme planın da dahi borcunu 102 ayda bitirebiliyor.  Öte yandan müşterinin evini teslim aldıktan sonra taksitlerinin binde 4 oranında artması ve müşterinin isteğine göre her yıl yüzde 5 veya yüzde 10 oranında taksitlerde düzenlenme yapılmasına olanak sağlayan bu yeni yöntem; kullanıcısına ek maliyet getirmediği gibi belirlenen tutar ödeme planından düşürülüyor.  

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181