Boysanoğlu, 'Yatırımlarımız yıl sonunda 1.2 milyar TL'ye ulaşacak'!
Bugüne kadar sadece konut alanında 10 milyon metrekareyi aşkın bir inşaat alanında, 90 bine yakm konutu hayata geçiren MESA, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu yıl İstanbul ve Ankara başta olmak üzere yeni projelerini hayata geçirdiklerini aktaran MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, "Yapımı ve satışı devam edenlerin yanı sıra yeni projelerin de katkısıyla yıl sonunda yaklaşık yüzde 10'luk bir büyüme yakalamayı, 1.8 milyar TL civarında da ciroya ulaşmayı hedefliyoruz. Bu hedeflerle toplamda 4 bin 500 kişilik bir istihdam rakamına da ulaşmış olacağız" dedi.

Erhan Boysanoğlu, "Halihazırda satışı ve yapımı devam eden Ankara'da, MESA Koza 66, Tepe Grubu ile ortak imzamızı taşıyan Park Mozaik, yapımını tamamladığımız Mesa Marmara, Sahill 223 ve 224, Kartall MESA, Çamlıca'da MESA ve Tema İstanbul projelerimiz toplam 3.2 milyar TL civarında bir değer oluşturuyor. Tema İstanbul'un ilk etabı ile Çamlıca'da MESA ve Kartall MESA projelerimiz tamamlandı ve sahiplerine teslim edildi. Yapımları halen süren Ankara'daki MESA Koza 66 ve Park Mozaik'te ise konut teslimleri bu yıl içinde gerçekleşecek" açıklamasını yaptı.

Projeler sürecek
Bu yıl Büyükçekmece Sırtköy'de Nuf ol ile bir milyon metrekarelik arsada az katlı müstakil bahçeli evlerden oluşan Yeşilyaka projesini hayata geçirdiklerini aktaran Erhan Boysanoğlu, projeleriyle ilgili şu bilgileri verdi: "MESA olarak yü sonuna kadar birçok yeni projeyi de hayata geçirmeyi planlıyoruz. Eryaman'da bin 150 konuttan oluşacak MESA-Göksu projemizi önümüzdeki aylarda hayata geçiriyoruz. Bodrum'da bir villa projemizin hazırlıklıları tamamlandı. Ayrıca İstanbul'da Maslak ve Fulya'da dönüşüm projelerimize bu yıl içinde başlamak istiyoruz."

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181