Bursa Gayrimenkul Fuarı'na sayılı günler kaldı!
Türkiye'nin üretim üssü konumundaki Bursa, BTSO liderliğinde TÜYAP Bursa işbirliğiyle fuarcılıkta ülkenin ve yakın coğrafyanın en önemli merkezlerinden biri olma yolunda ilerliyor. Bursa'ya gayrimenkul özel bölümü ile İnşaat Fuarı, Ev&Stil, Contract Hotel Expo, Blok Mermer Fuarı ve Junioshovv ile yeni nesil fuarları kazandıran BTSO, fuarcılık atağına ara vermeden devam ediyor. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, fuarlar ile milyonlarca dolarlık gayrimenkul projelerinin, yatırımların gözde şehri Bursa'dan dünyaya pazarlanacağını söyledi.

İKİ FUARA 300'E YAKIN KATILIMCI
6-10 Nisan 2016 tarihleri arasında kapılarını açacak 'Bursa İnşaat Fuan'nın yanı sıra, gayrimenkul sektöründen gelen yoğun talep üzerine 'IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı' da sektör temsilcilerini ilk defa Bursa'da buluşturacak. BTSO liderliğinde TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Demeği (İMSİAD) ve Bursa Emlak Müşavirleri Odası (BEMO) işbirliğiyle düzenlenen Bursa İnşaat Fuan'na 203 firma, Bursa Gayrimenkul Fuan'na ise 801 aşkın firma stant açacak.

GAYRİMENKUL PATRONLARI BURSA'YA GELİYOR
Bursa İnşaat Fuarı ve IRES Gayrimenkul Fuarı, gayrimenkul sektörünün liderlerini tek çatı altında toplayarak oluşturduğu güçlü sinerji ile sadece yurt içinden değil, yurt dışından önemli yatırımcıları Bursa'da buluşturuyor. Azerbaycan, Suudi Arabistan, Kuveyt ve Dubai'den önemli yatırımcılar fuar organizasyonları kapsamında Bursa'ya gelecek. Bursa ve çevresinde yükselen marka konut projeleri, IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı kapsamında yerli ve yabancı yatırımcıların beğenisine sunulacak.

MİLYON DOLARLIK PROJELER SATIŞA ÇIKIYOR
Gayrimenkul Fuarı kapsamında konut, toplu konut ve villa projeleri, iş merkezleri, rezidanslar, ofis projeleri arsalar, maket tasarım firmaları, bankalar, finansman şirketleri ve kredi veren kuruluşlar, gayrimenkul danışmanlık şirketleri ve emlak müşavirleri stant açarak fuardaki yerlerini alacak. Bursa İnşaat Fuarı'nda ise yapı malzemeleri, kapı, mutfak ve banyo sektörünün temsilcileri ziyaretçilerini ağırlayacak.

FUARLAR SEKTÖRLERİN REKABET GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Türkiye ekonomisinin lokomotif kenti Bursa'yı fuarcılık alanında bir cazibe merkezi haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi. İbrahim Burkay, İnşaat Fuarı'ndan Ev&Stil Fuan'na, Blok Mermer Fuarı'ndan Junioshow Fuarı'na 
kadar Bursa'da TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ ile birlikte gerçekleştirilen nitelikli fuarların kentin fuarcılık vizyonuna da yeni bir bakış açısı getirdiğini ifade etti. Kente gelen yerli ve yabancı yatırımcıların turizm ve hizmet sektörüne de hareketlilik kazandırdığını belirten Burkay, "Sektörlerin rekabet gücüne güç katan fuarlar, ticaret hacminin yükselmesi ve tanıtım katkısı açısından kentlere ivme kazandırıyor. Yeni nesil fuar organizasyonları ile Türkiye'nin üretim üssü konumundaki Bursa'mızın fuarcılık alanındaki potansiyelini ortaya çıkartıyoruz. Bursa'mızı fuarcılıkta Türkiye'nin başkenti  yapma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.

BURSA, YATIRIMCILARIN GÖZDESİ
Başkan Burkay, geçtiğimiz sene İnşaat Fuarı kapsamında sadece bir salonda da ziyaretçilerini ağırlayan 'Gayrimenkul Özel Bölümü'nün bu sene 2 ayrı salonda ayrı bir fuar adı altında Bursa fuarcılığına kazandırıldığını vurguladı. İbrahim Burkay, Türkiye'de en fazla emlak satışının yapıldığı 3. kent olan Bursa'ya başta Ortadoğulu yatırımcılar olmak üzere yerli ve yabancı gayrimenkul sektör temsilcilerinin özel bir ilgisinin olduğunu kaydetti. Geçtiğimiz sene düzenlenen inşaat Fuarı'nda Suudi Prens Saud Bin Abdulaziz başta olmak üzere Ortadoğu'da, ünlü projelere imza atan gayrimenkul yatırımcılarını ağırladıklarını hatırlatan Burkay, şöyle konuştu: "Geçtiğimiz yıl gayrimenkul özel bölümü ile düzenlediğimiz Bursa İnşaat Fuarı katılımcı açısından bir önceki yıla göre yüzde 60 büyüme kaydetti. Bu yıl da sektör temsilcilerimizden gelen talep üzerine gayrimenkul sektörümüze yönelik ayn bir fuar organizasyonu düzenliyoruz. Gayrimenkul sektörü, Türkiye ekonomisinin büyümesine önemli katkı sunuyor. Gayrimenkul ve inşaat projelerinin birlikte pazarianacağı IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı ile Bursa inşaat Fuarı'mızın hem Türkiye hem de Bursa ekonomisine yeni bir ivme kazandıracağına inanıyorum. Fuarımızın kentimiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum."

SEKTÖRÜN KALBİ BURSA'DA ATIYOR
TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü, düzenlenecek iki fuar organizasyonu ile inşaat ve gayrimenkul sektörlerinin kalbinin Bursa'da atacağını söyledi. 6 ayrı salonda yaklaşık 285 katılımcının stant açacağı İnşaat Fuarı ile 'IRES Gayrimenkul Fuan'nın önemli alım heyetlerini de ağırlayacağını dile getiren Ersözlü, "Sektörümüzün tüm oyuncuları 5 gün boyunca Bursa'da buluşacak. Gayrimenkul yatırımcıları 2 ayrı salonda, İnşaat Fuarı katılımcıları ise 4 ayrı salonda projelerini ve ürünlerini pazarlama imkânı yakalayacak. Stratejik ortağımız BTSO ile birlikte hayata geçirdiğimiz fuarlarımız Türkiye'nin lokomotif sektörleri olan inşaat ve gayrimenkul sektörlerine büyük canlılık katacak" dedi.

"BTSO'NUN VİZYONU İLE FUARLARIMIZI FARKLI NOKTAYA TAŞIDIK"
İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, BTSO'nun öncülüğünde Bursa'nın fuarcılık vizyonuna büyük bir hareketlilik kazandığını belirterek, "BTSO'nun fuarcılık çalışmalarıyla bizlere büyük bir vizyon kattı. İnşaat fuarımızı tamamlayıcı nitelikte olan IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı, sektörümüze büyük değer katacağına inanıyoruz. Fuarların düzenlenmesinde emeği geçen BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim Burkay başta olmak üzere BTSO Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. BEMO Başkanı Erdal Çelebi de Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek fuarların emlak sektörüne hareketlilik kazandıracağını belirterek, fuarın düzenlenmesine öncülük eden BTSO'ya teşekkür etti.

Bursa Kent Mekanik İnşaat Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181