Can Ekşioğlu, 'Fiyatlar yüzde 10 artacak'!
ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, 2017'de konuta olan yatırımların hızla süreceğine inandıklarını söyleyerek, , "Olumsuz ve tatsız olaylara şahit olduğumuz bir yılı geride bıraktık, ancak geleceğe umutla bakıyor ve yatırım hedefleri belirtiyoruz. Yıl sonu itibariyle yüzde 70 büyüme sağladık ve yılı 47 ofisle kapattık. Bu yıl da 30 ofis açmayı ve 2017 sonunda ofis sayımızı 77'ye çıkarmış olmayı planlıyoruz" dedi.

'Fiyatlar yüzde 10 artacak'
Konuta talebin devam edeceğini belirten ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu ise bunun nedenlerini şöyle sıraladı: "Yenilenme mecburiyetindeki yaklaşık 12 milyon bina, büyük şehirlere göçün devam etmesi, evlenmeler, boşanmalar, rant geliri, döviz artışı nedeniyle oluşacak yaklaşık yüzde 10 fiyat artışının getireceği hızlandırılmış talep de eklenince yeni yılın ilk aylarında İstanbul'da konut satışı geçen yıla göre artacaktır."

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181