Cenk Arson'un hedefinde daha fazla yatırım var!
Dünyanın önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Emaar Properties'in ülke iştiraki Emaar Türkiye, Cenk Arson'un CEO olarak atandığını duyurdu. Proje geliştirme, finansman ve gayrimenkul yönetimi konularında geniş deneyimi olan Cenk Arson, Emaar Türkiye'nin operasyonlarını yürütmekle görevlendirildi. Arson, Türkiye'de Emaar tarafından geliştirilen projelerin uygulanması ile büyümesi ve yeni fırsatların araştırılmasından sorumlu olacak.

2006'DAN BU YANA TÜRKİYE'DE
2006 yılından beri Türkiye'nin önemli yabancı yatırımcılardan biri olan Emaar, 2 milyar doları aşkın bir yatırım gerçekleştirerek, Toskana Vadisi ve Emaar Square ile birlikte iki çok önemli ve geniş ölçekli projeye imza attı. Yeni CEO atamasıyla ilgili olarak bir açıklama yapan Emaar Properties Yönetim Kurulu Başkanı Mohamed Alabbar, "Türkiye güçlü pazarlarımızdan birisi, Türkiye pazarına girdiğimiz günden bu yana ülkenin sosyo-ekonomik büyümesini destekleyen güçlü bir ortak olduk. Gerçekleştirmiş olduğumuz, yüksek değer teşkil eden projelerimiz ile yeni istihdam alanları yaratarak, perakende, turizm ve eğlence dahil olmak üzere yan sektörleri de desteklemekteyiz. Yatırımlarımızı arttırmaya ve projelerimizi planlandığı gibi teslim etmeye kararlıyız" şeklinde konuştu.

TURİZMDE BÜYÜYECEK
Cenk Arson ise yeni görevi sonrasında şu değerlendirmeyi yaptı: "Coğrafi konumu, yüksek standartta kaliteli gayrimenkul projelerine olan artan iç pazar talebi ve çok yönlü ekonomik büyümenin öncülüğünde, Türkiye hızlı büyüyen pazarlardan birisi olarak benzersiz bir konuma sahip. Emaar Türkiye, ekonomiye değer katan entegre, master planlı projelere odaklanarak gayrimenkul geliştirme alanında Türkiye'ye yeni bir yaklaşım getiriyor. Devam eden projelerimizin zamanında teslimine odaklanarak gayrimenkul, perakende, turizm ve eğlence sektörlerinde büyüme için yeni fırsatları belirleyeceğiz."

Yeni Akit Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181