Çetinsaya '2023 vizyonu kapsamında hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz'!
FETÖ'nün 15 Temmuz'da yaptığı hain darbe girişimi öncesi ve sonrası Türkiye ekonomisinin ve inşaat sektörünün durumunu değerlendiren Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "2016'nın gerek ülke ekonomimiz, gerekse inşaat sektörü açısından ciddi anlamda verimli bir yıl olacağı kanaatindeydik. Ancak, 15 Temmuz'da Milli birlik ve beraberliğimize karşı başlatılan bu hain girişim, yine milletimizin birliğiyle bertaraf edildi" dedi. Ekonomiye olumsuz etkilerinin telafisi için inşaat sektöründe önemli adımlar attıklarını belirten Çetinsaya, Türkiye piyasalarında kısa zamanda normalleşme yaşandığını söyledi. Emlak Konut GYO, GYODER, KONUTDER ve özel sektörün girişimleriyle gerçekleştirilen kampanyalar sayesinde milletin ülke dinamiklerine güveninin arttığının altını çizen Çetinsaya, ekonomik kalkınma ve büyümenin her şeye rağmen devam ettiğini sözlerine ekledi.

TÜRKİYE'YE GÜVENİMİZ TAM
2016'da yaşananların bugüne yansımasında Türk milletinin gücünün ve istikrarının çok büyük bir ispatı olduğunu aktaran Çetinsaya, "2023 vizyonu kapsamında hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Türkiye'nin geleceğine ve istikrarına güvenimiz tam. Her yıl yatırımlarımızı daha da artırmamız, inancımızın en büyük göstergesidir. 2017 yılı milletimiz için yeni bir dönemin başlangıcıdır" dedi. Çetinsaya, "Artaş İnşaat olarak 2016'da devam eden beş projeye ek olarak 2017'de de beş yeni projeyi ekleyerek toplamda 10 şantiyede 10 binin üzerinde çalışanımızla sektörde istihdam sağlamayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Sabah Ek3 Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181