Cevdet Erdem '1+1 daireler Türk toplumuna daha uygun'!
Dekon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Erdem, 1+0 dairelerin Türk toplumuna uyum sağlamadığını, her ne kadar fiyat anlamında cazip olsa da, kullanılmadığı için uzun vadede zarara neden olduğunu söyleyerek Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan "Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği Taslağı"nda geçen 1+0 dairelerin yapılmama kararını olumlu buldu.

Türk Toplumu Birlikte Yaşamak İstiyor
Cevdet Erdem “Bugüne kadar hiçbir projemizde stüdyo daire yapmadık. Bunun başıca nedeni Dekon İnşaat olarak oturumcuya yönelik işler yapma prensibimiz. Projelerimizde ailelerin bir arada yaşadığı yaşam alanları oluşturuyoruz. 1+0 dairelerin Türk toplumu birlikte yaşama alışkanlıklarına uygun olmadığı görüşündeyim” dedi.

1+1’ler Hem Yatırımcıyı Hem Kiracıyı Mutlu Eder
Diğer taraftan 1+0 dairelerin kolay ulaşılabilir rakamlara satıldığından yatırımcıyı alırken zorlamadığını belirten Cevdet Erdem, “Yaşam başladıktan sonra alan küçüklüğü açısından kiracıyı tam olarak memnun etmediğini de biliyoruz. Bu sebeple uygun büyüklükteki 1+1’ler hem yatırımcının, hem de kiracının yüzünü her zaman güldürmüştür” şeklinde konuştu.

Karar Sektöre Olumlu Yansıyacak
1+1’lerin oturumcu olarak yeni evli çiftlerin ve çocukları evden ayrılmış yaşlı çiftlerin ihtiyacını karşıladığını söyleyen Cevdet Erdem “1+1 daireler üniversite hayatı ya da yeni bir şehirde iş nedeniyle evlerinden ayrılan gençlerin istek ve ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından alınan kararın sektörü konforlu yaşama alanına sahip daha geniş ev yapımına iteceğini ve olumlu sonuçlar doğuracağını düşünüyoruz” dedi.

Cevdet Erdem Dekon İnşaat’ın projelerinde 1+0 daireler bulundurmama alışkanlığını kısa süre içerisinde inşaatına başlayacağı Turkuaz ve İnci projesinde de devam ettireceğini bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181