Ceylan İnşaat'a Cumhurbaşkanı’ndan Ödül!
TÜMSİAD öncülüğünde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bu yıl üçüncü kez düzenlenen Tümexpo Genel Ticaret Fuarı Organizasyonu, Türkiye ekonomisinin nabzını tutmak üzere kapılarını açtı. İnşaat sektöründe dev projeleriyle dikkat çeken Ceylan İnşaat, fuara Göztepe’de yükselen Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları projesiyle katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından TÜMSİAD’daki başarılı çalışmalarından dolayı, Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan’a plaket verildi.

İstanbul’un en gözde yerlerinden Göztepe’de Adalar ve Kalamış Marina manzarasına sahip konumu ve sunduğu sosyal olanaklarla fark sağlayan Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları, 30’u aşkın ülkeden katılımın sağlandığı Tümexpo Fuar’ında yabancı ve Türk yatırımcılar tarafından oldukça ilgi gördü.

Şehir hayatının tüm ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan butik projede, 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofis yer alıyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları, Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı’na 500 metre, Kalamış Marina manzarasına karşı yükseliyor. Göztepe’nin kentsel dönüşümüne katkı sağlayacak Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları, konumu ve bölgedeki emsallerine göre sahip olduğu standartlarla en değerli yatırımlar arasında gösteriliyor.

Ceylan İnşaat yeni yatırımın müjdesini verdi
Tümexpo Fuarı’nda sektörü değerlendiren Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan şunları söyledi: “Türkiye büyüyen ve gelişmeye devam eden ekonomisi ile bölgenin en önemli oyuncularından birisi haline geldi. Bu ivmenin devam edeceğini düşünüyoruz. Kentsel dönüşüm projeleri özellikle inşaat sektörünün ilerlemesinde lokomotif görevi görüyor. Bu projeler sayesinde, bir yandan şehrin çehresi yenilenirken diğer yandan yepyeni projelerle yaşam kalitesi yükseliyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları da bu değişimin en iyi örneklerinin başında geliyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları’nda herkes için kaliteli ve değerli bir yaşam alanı sunuyoruz. Katma değeri bölgedeki emsallerine göre daha fazla olan Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları’nda vade farkı ve suni fiyat dalgalanmaları yok. Önümüzdeki dönemde, başta

Bostancı’daki konut projemiz olmak üzere Zer Göztepe gibi yeni projelerimizi de birer birer hayata geçireceğiz.” 

Projeyle ilgili her türlü bilgiye www.muhtesemyyk.com
 adresinden veya 444 70 16 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181