Ceylan İnşaat 'Yılın İnşaat Markası' seçildi!
İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi etkinlikleri kapsamında bu yıl 1’incisi gerçekleştirilecek olan Türkiye Altın Marka Ödülleri’nin halk oylaması sona erdi. Farklı sektörlerdeki 35 yıllık tecrübesini 1995 yılında inşaat sektörüne taşıyan Ceylan İnşaat’ın oyların büyük bir çoğunluğunu alarak, ‘Yılın İnşaat Markası’ ödülüne layık görüldüğü açıklandı. Ayrıca oylama kapsamında Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, ‘Yılın İş Adamı’  ödülüne değer bulundu.
 
İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilecek olan 1’inci Türkiye Altın Marka Ödülleri’nin halk oylaması sonucu ödül sahipleri belli oldu.
 
20 Ekim - 20 Kasım tarihleri arasında yapılan halk oylaması sonucunda belirlenen ödül için 1.936.896 kişi oy kullandı. 21 dalda ödüllerin verildiği Türkiye Altın Marka Ödülleri'nde Ceylan İnşaat’ın ‘Yılın İnşaat Markası’ ödülüne layık görüldüğü açıklandı. Ceylan İnşaat’a ‘Yılın İnşaat Markası ödülünü; Zer Bakırköy, Zer Mecidiyeköy, Zer Bostancı, Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları, Zer Göztepe, Zer Levent ve Zer Kartal olmak üzere 2000 konut ve ticarilerden oluşan ‘Zer’ projeleri getirdi. ‘Önce İnsan’ prensibiyle tüm iş süreçlerini yürüten Ceylan İnşaat, inovatif bakış açısıyla farklı bir projeyi hayata geçirdi.
 
Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, “Altında Ceylan imzası olan işlerimizin taktir edilmesi bizi çok mutlu ediyor.  Halk oylamasıyla ödüle değer bulunmak ise işimizde doğru yolda olduğumuzu kanıtlıyor. Uzman bir ekip tarafından bu ödüle değer bulunmuş olmak bizim motivasyonumuzu daha artırdı. Aslına bakarsanız aldığımız bu ödül, işimizi ne kadar iyi yaptığımızın bir kanıtı. Ceylan İnşaat Ailesi olarak, çok büyük bir ekibiz ve el ele vererek daha güzel işlere birlikte imza atacağız” şeklinde konuştu.
 
Ceylan İnşaat’ın ‘Yılın İnşaat Markası’ ödülüne ve Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan’ın da ‘Yılın İş Adamı’  ödülüne değer bulunduğu Türkiye Altın Marka Ödülleri’nin ödül töreni, 4 Aralık Pazartesi günü Bomonti Hilton Conference Center’da düzenlenecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181