CNR Expo'da Palmiye inovatif ürünlerini sergiledi!

Açılıp kapanabilen pergola, tente, cam sistemleri ve mimari sistemler alanında üretici lider Palmiye ana sponsoru olduğu 12-15 Kasım 2015 tarihleri arasında CNR Expo’da düzenlenen R+T Türkiye 2015 Panjur, Tente, Kapı/ Geçiş Sistemleri ve Güneşten Koruma Sistemleri Fuarı’nda inovatif ürünlerini sergiledi. Aynı zamanda Palmiye Yönetim Kurulu Başkanı İlya Özyürek fuarın açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Palmiye R+T Türkiye 2015 Fuarı’nda pergola sistemlerinden Pavillion; tente sistemlerinden Windstor, Platinum, Liberty ve 2014 yılında Design Turkey’den “ En İyi Tasarım” ödülü alan Pente ve Storexy; cam sistemlerinden 5’li Sürgü, Yalıtımlı Sürgü, Kaldır Sür ve Tam Yalıtımlı Motorlu Giotin Cam Kapama Sistemi ürünleri ile mimari sistemlerden ise Skyroof ürünlerini tanıttı.

Açılış konuşmasında R+T Türkiye 2015 Fuarı ile ilgili olarak Palmiye Yönetim Kurulu Başkanı İlya Özyürek: “R+T Türkiye Fuarı’nın ana sponsoru olarak sektörümüzün gelişmesine sağladığımız katkıdan ve bu alanda ülkemizin uluslararası platformlarda temsil edilmesine yardımcı olmaktan dolayı mutluyuz. Sektörümüz için önemli olan bu fuarı her zaman destekleyeceğiz. Verimli ve güzel bir fuar geçireceğimize inanıyoruz. Katılan herkese çok teşekkür ederiz.“ dedi.

Palmiye, dış mekanda iç mekan rahatlığını sağlayan ve 4 mevsim kullanılabilen pergola, cam, tente ve gölge sistemlerinin üretimi ve montajının yanı sıra sunduğu yenilikçi mimari çözümler sayesinde trendleri belirliyor. Palmiye üretiminde tasarım, mühendislik ve mimari alana yoğunlaşırken ürünlerinde teknolojinin insanlara sağladığı tüm kolaylıkları kullanmaya özen gösteriyor. Tasarım konusunda açık görüşlü ve yenilikçi bakış açısına sahip Palmiye dünyaca ünlü, başarılı mimarların ve tasarımcıların düşünce ve hislerini hayata geçirdikleri eşsiz ürünler ile sıra dışı çözümlerin adresi oluyor.

Alanında birçok “ilk”e imza atan Palmiye, 6 kıtada kendi bölge müdürlükleri, ofisleri ve alternatif satış kanalları ile birçok ülkede faaliyet gösteriyor. Palmiye, kendisine özel tasarlanan Apple Store’dan indirilen My Palmiye App aracılığıyla ürünlerini iPhone veya iPad ile kontrol etme lüksünü müşterilerine yaşatıyor. Sektörde yarattığı sinerji ile pazarda hızla genişleyen Palmiye birçok ülkede kendi ofisi ile hizmet verirken hizmet kalite standartlarından ödün vermiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181