Çolakoğlu Yapı yeni projesiyle dikkatleri üzerine çekti!

CNR Expo’da düzenlen ve 8 Kasım'a kadar devam edecek Emlak 2015 Fuarı , gayrimenkul ve inşaat sektöründen pek çok firmayı ve yatırımcıları bir araya getiriyor. Fuara katılan Çolakoğlu Yapı yeni projeleriyle göz doldurdu. İki yeni projesini tanıtan Çolakoğlu Yapı, Mostar Life ve Vadişehir projelerini öne çıkardı. Mostar Life Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Tuğra, Çolakoğlu Yapı'nın önemli projelerini ve Emlak 2015 fuarından beklentilerini anlattı.

TÜRKİYE PAZARINDA ÖNE ÇIKMAK İSTEDİKLERİNİ BELİRTTİ
Tuğra, " Burada iki adet projemiz var. Vadişehir ve Mostar Life olmak üzere. Mostar Life'da 335 adet dairemiz ve belli ticari konutlarımız var. Şu geçtiğimiz dönemlerde belli koalisyon beklentilerinin sonucunda Türkiye konut pazarında daralma yaşadık, çünkü yabancı sermaye belli devam eden bir istikrara karşın yatırım yaptığında geri dönüşünü 3-5 sene içerisinde almasının beklentisi vardı, ama bu belli geçirdğimiz dönemden sonra bu pazarın açılmasını bekliyoruz" dedi. Ayrıca Tuğra, belli başlı bulunan yabancı sermaye portföyünü genişleterek Türkiye pazarında biraz daha öne çıkmak istediklerini belirtti.

ENSON Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181