Coldwell Banker Genel Koordinatörü Zennure Özen oldu!
Gayrimenkul danışmanlık markası Coldwell Banker'da, Franchise Satış Yöneticisi olarak görev alan Zennure Özen, Coldwell Banker Türkiye Genel Koordinatörlüğü'ne terfi etti.

1981 Kırıkkale doğumlu Zennure Özen, 2002 yılında Hacettepe Üniversitesi" London School of Public Relations - iş Geliştirme" bölümünden mezun oldu. 11 yıllık üst düzey yöneticilik tecrübesine sahip olan Zennure Özen, bu süreç içerisinde Coldwel Banker'daki görevine Franchise Geliştirme Saha Yöneticisi olarak başladı ve "Povver Blue" Broker/Gayrimenkul Danışmanı Koçluk Programı'nı ve "Blue Spirit" Gayrimenkul ' Profesyoneli iş Kültürü ve iş Planı hazırlık programını hazırladı ve yönetti. Coldweli Banker'ın Türkiye pazarında büyük ofisler geliştirilmesinde görev alan Zennure Özen, evli ve 1 çocuk annesi. 

Dünya Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181